AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Sony Cybershot DSC-W800 - Zwart


 • Sony Cybershot DSC-W800 - Zwart
  Sony Cybershot DSC-W800 - Zwart Met de Sony Cybershot DSC-W800 leg je alles leuk en snel vast. De camera heeft geen ingewikkelde instellingen, maar een aantal hulpstanden waarop de camera bij verschillende situaties de juiste instellingen selecteert of een automatische stand die helemaal alles voor je regelt! Voor moeilijkere donkere situaties, zoals wanneer je 's avonds op stap bent, heeft de camera een extra technisch handigheidje: de Party-modus. De camera beschikt over 20.1 megapixels, dus je foto's kunnen groot afgedrukt worden. Met de 5x optische zoom kun je ook nog eens mooie close-ups maken. Of ga helemaal voor creatief met de 360 graden panorama functie!

  Plus- en minpunten van de Sony DSC-W810
  Lekker compact om mee te nemen
  5x optische zoom
  Geen ingebouwde Wi-Fi en NFC-functie voor het delen van foto's

  Belangrijkste kenmerken van de Sony DSC-W810:
  - Leg elke scène vast met de 20,1 MP Super HAD CCD-sensor met hoge resolutie.
  - Haal de actie dichterbij met de 26 mm groothoeklens en 5x optische zoom. Leg je onderwerp vervolgens scherp vast dankzij de ingebouwde, snelle autofocus.
  - Druk op de filmknop om meteen te beginnen met filmen in scherpe, goed belichte 720p HD-kwaliteit.

  Leuke foto's maken is eenvoudig
  Of je nu een avondje gaat stappen of op vakantie gaat, de W800 digitale compactcamera heeft allerlei functies waar je heel eenvoudig heldere, mooie foto's en HD-video's mee kunt maken. Haal je onderwerp dichterbij met 5x optische zoom en schakel naar de Party-modus om geweldige opnamen te maken zonder dat je het plezier misloopt.

  26mm-groothoeklens
  Leg de hele scène vast, niet slechts een deel, met een 26mm-groothoeklens.

  Ontworpen om in uw zak te passen
  Precisiefotografie met de draagbaarheid van een smartphone. De W800 is klein genoeg om er fantastische foto's mee te maken, er goed uit te zien tijdens het maken van foto's en in jouw zak te kunnen stoppen.

  Foto's maken is nu gemakkelijk
  Prachtige foto's en video's maken is heel eenvoudig met de W800. De knoppen zijn geplaatst om het gebruiksgemak te verhogen, en een speciale filmknop maakt het maken van filmopnamen erg eenvoudig. Met het levendige 2.7-type Clear Photo LCD-scherm kan je moeiteloos jouw foto's en films bekijken.

  Maak heldere opnamen in HD
  Haal je W800 tevoorschijn om heldere, vloeiende beelden op te nemen in een handomdraai. Met één druk op de knop kan je scherpe 720p HD-beelden maken met digitaal geluid.

  Inhoud van de verpakking
  - DSC-W800 camera
  - Accu (NP-BN1)
  - Netadapter (AC-UB10C)
  - Polsriempje
  - Multi-USB kabel
  - Handleiding

  82,65


  Titel: Sony Cybershot DSC-W800 - Zwart
  Prijs: € 82,65
  Productcode: 9200000026144962


   

Met de Sony Cybershot DSC-W800 leg je alles leuk en snel vast. De camera heeft geen ingewikkelde instellingen, maar een aantal hulpstanden waarop de camera bij verschillende situaties de juiste instellingen selecteert of een automatische stand die he....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top