Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Medela Moedermelk Bewaarzakjes Moedermelkbewaarzak


 • Medela Moedermelk Bewaarzakjes Moedermelkbewaarzak
  Medela Moedermelk Bewaarzakjes Moedermelkbewaarzak De moedermelk bewaarzakjes van Medela maken het bewaren, vervoeren en verwarmen van moedermelk gemakkelijk en hygiënisch. De gebruiksvriendelijke platte vorm is ruimtebesparend en zorgt ervoor dat de moedermelk snel kan worden ontdooid. Daarnaast hebben de zakjes een groot oppervlak waarop je eenvoudig etiketten en datums kunt aanbrengen. Voordelen Medela Moedermelk bewaarzakjes Ruimte besparen plat neer te leggen om ruimte te besparen en neemt minder ruimte in dan conventionele flessen Rechtop te zetten je kunt de moedermelk bewaarzakjes rechtop zetten voor een gemakkelijke hantering, zo zie je direct de data en weet je welke voeding je als eerste op kan maken Transportzakje het transportzakje houdt de moedermelkzakjes schoon en geordend Langer borstvoeding bewaren de melk kan veilig langer worden bewaard zonder dat er vitaminen en voedingsstoffen verloren gaan Eenvoudig Etiketteren eenvoudig te voorzien van etiketten en datums, zodat je een goed overzicht hebt over je moedermelkvoorraad Veilig materiaal voor jou en je baby Lekvrij door dubbelwandig materiaal en dubbele zipsluiting Stevig en scheurbestendig door thermisch gelaste naden BPA-vrij de zakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en daardoor geschikt voor voeding Koelkast en vriezer geschikt voor koelkast en vriezer Voor iedere moeder de Medela moedermelkbewaarzakjes zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 25 of 50 zakjes Hoe werkt het?
  Bewaar en verwarm moedermelk veilig. Door na het kolven de moedermelk in de bewaarzakjes over te gieten, kan je de moedermelk vervolgens in de vriezer of koelkast bewaren. Let op dat je de zakjes goed uitvouwt en neerzet voor het vullen, anders valt het zakje om of klopt de hoeveelheid niet. Het is ook handig om eerst het etiket te schrijven voordat je het zakje vult. Zo heb je minder flesjes nodig omdat je deze enkel gebruikt bij het kolven en het voeden en niet voor het opslaan. De dubbelwandige zakjes hebben een lekvrije dubbele zipsluiting en zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je je moedermelk op een veilige manier kunt bewaren.
  Medela®
  Zodra je in verwachting bent, begint je lichaam zich voor te bereiden op de komst van je baby en maken je borsten zich klaar voor de borstvoeding. Medela is er voor jou tijdens je zwangerschap én je borstvoedingsperiode om je op ieder moment de juiste ondersteuning te bieden. Met de producten van Medela worden je zwangerschap en borstvoedingsperiode gemakkelijker en comfortabeler. Door borstvoeding te geven, geef je je baby de best mogelijke start in het leven. Moedermelk bevordert de groei, ontwikkeling en gezondheid van je kindje, niet alleen nu maar ook op latere leeftijd. Het geven van borstvoeding biedt vele voordelen voor je baby en voor jou, en met de producten van Medela kun je volledig genieten en profiteren van deze wonderbaarlijke eigenschappen van moedermelk. Medela Family App
  De Medela Family app is jouw persoonlijke hulp. Met de app kun je gemakkelijk belangrijke statistieken voor je zwangerschap, baby en borstvoeding bijhouden en het geeft je tips en ondersteuning.

  15,01 15,01


  Titel: Medela Moedermelk Bewaarzakjes Moedermelkbewaarzak
  Prijs: € 15,01
  Productcode: 9200000082376514


   

De moedermelk bewaarzakjes van Medela maken het bewaren, vervoeren en verwarmen van moedermelk gemakkelijk en hygiënisch. De gebruiksvriendelijke platte vorm is ruimtebesparend en zorgt ervoor dat de moedermelk snel kan worden ontdooid. Daarnaast he....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top