Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Alecto DBX-85 ECO Digitale ECO DECT babyfoon - 100


 • Alecto DBX-85 ECO Digitale ECO DECT babyfoon - 100
  Alecto DBX-85 ECO Digitale ECO DECT babyfoon - 100 DBX-85 ECO: gewoon een goede babyfoon met een prima prijs
  Je zoekt naar een babyfoon die precies dat doet waar jij hem voor wil gebruiken. Die een veilige en zekere manier biedt om je kindje in de gaten te kunnen houden. Een apparaat zonder veel poespas, dat gemakkelijk in het gebruik is en een hoge kwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Kortom: gewoon een goede babyfoon waar je op kan vertrouwen. Dan kies je voor de DBX-85 ECO. Niet voor niets een van de meest gekochte babyfoons van Nederland.
  Wat maakt de DBX-85 ECO een goede babyfoon?
  De DBX-85 ECO wordt door veel jonge ouders geroemd vanwege zijn eenvoudige bediening. Je sluit de babyunit aan, laadt de ouderunit op en legt met een simpele druk op de knop verbinding tussen beide. Vanaf nu hoef je alleen maar te zorgen dat je babyfoon opgeladen blijft. Simpeler kan niet.

  Ondanks de eenvoudige bediening biedt de DBX-85 ECO alles wat je van een goede babyfoon mag verwachten zoals:
  •een hele goede prijs-kwaliteit verhouding
  •instelbare gevoeligheid
  •goede geluidskwaliteit
  Meer kenmerken van de DBX-85 ECO


  De DBX-85 behoort tot de ECO-reeks. Dat betekent dat het stralingsniveau van de babyfoon laag is. En dat je hem daardoor lang kan gebruiken zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. De stand-by tijd is wel tot 24 uur. Zo kom je met gemak de avond en nacht door zonder opladen terwijl je wel de zekerheid hebt dat je baby lekker slaapt. Als de batterij toch leeg begint te raken krijg je een geluidssignaal. Als dat gaat heb je nog meer dan genoeg tijd om hem in het laadstation te plaatsen.
  Omdat het een DECT-babyfoon is geeft deze babyfoon een heel erg helder en storingsvrij geluid, tot over een afstand van wel 300 meter. Je kan de verbinding met de kinderkamer de hele tijd open houden door de gevoeligheid heel hoog te zetten. Of je besluit om alleen mee te luisteren als je kindje huilt. Die keuze is helemaal aan jou. In alle gevallen is het zo dat je terug kan praten via de ouderunit. Zo stel je jouw kleintje gerust als dat nodig is.
  Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

  *De ouderunit heeft een nood batterij vak in geval van geen stroom. Hiervoor leveren we geen oplaadbare batterijen mee. (4X)

  49


  Titel: Alecto DBX-85 ECO Digitale ECO DECT babyfoon - 100
  Prijs: € 49,00
  Productcode: 9005000011825873


   

DBX-85 ECO: gewoon een goede babyfoon met een prima prijs
Je zoekt naar een babyfoon die precies dat doet waar jij hem voor wil gebruiken. Die een veilige en zekere manier biedt om je kindje in de gaten te kunnen houden. Een apparaat zonder veel ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top