Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Regenwormen Dobbelspel • Regenwormen Dobbelspel

  Regenwormen Dobbelspel Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk niet bezwaard om regenwormen van het bordje van hun concurrenten te stelen in plaats van uit de grond te trekken. Regenwormen is een luchtig dobbelspel, waarin de spelers steeds alle dobbelstenen met een gekozen symbool opzij leggen om te sparen voor een lekkere portie regenwormen. Soms is de portie al door een andere speler gereserveerd, maar dat geeft niets. Die is hem dan gewoon kwijt! Dit snelle compacte dobbelspelletje kun je op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen! Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren.
  Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar. Waarom wil je dit spelen?: • Vrolijk spel, dat geschikt is voor alle doelgroepen. • Eenvoudig te leren, snel te spelen. • Traint en test je rekenvaardigheid. Educatief
  Regenwormen is een erg fijn spel om in te zetten in het onderwijs vanaf groep 4. Kinderen oefenen met rekenvaardigheden tot en met 40. Er zijn in dit spel 8 dobbelstenen met een maximale waarde van 5 per dobbelsteen. Daarbij rekenen ze over het 10-tal, het 20-tal en over het 30-tal heen, omdat ze steeds de totale waarde van de dobbelstenen moeten uitrekenen.

  Kinderen die nog moeite hebben met optellen kunnen een kralenketting of een kladblaadje gebruiken.

  Daarnaast oefen je met dit spel ook denk- en gedragsvaardigheden (executieve functies). Je gaat namelijk plannen en prioriteren: je gooit de dobbelstenen en bepaalt welke je gaat sparen en welke je opnieuw gaat gooien. Ook worden je emoties op de proef gesteld: je kunt een mislukte worp hebben of de tegenstander kan een tegel bij jou weghalen.

  14,43 14,43


  Titel: Regenwormen Dobbelspel
  Prijs: € 14,43
  Productcode: 1004004004574476


   

Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk niet bezwaard om regenwormen van het bordje van hun concurrenten te stelen in plaats van uit de grond te trekken. Regenwormen is een luchtig d....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top