Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

LEGO NINJAGO Legacy De Gouden Draak - 70666


 • LEGO NINJAGO Legacy De Gouden Draak - 70666
  LEGO NINJAGO Legacy De Gouden Draak - 70666 Rijd samen met de Gouden Ninja Lloyd op zijn Gouden Draak de eindstrijd tegen de boosaardige Overlord tegemoet! Maar pas op voor de kruisboog van de scout van het Stenen Leger en de zwaardspeer van Overlord. Val aan met de vleugel- en staartzwaarden. En verras de vijand vervolgens door de noppenschieter in de bek van de draak af te vuren! Gebruik de Gouden Kracht van de ultieme Spinjitzumeester en win deze epische strijd! Eigenschappen:Dit LEGO® NINJAGO® Legacy actiespeelgoed is inclusief 3 minifiguren: de Gouden Ninja Lloyd, Overlord en een scout van het Stenen Leger.Het Gouden Draak ninjaspeelgoed heeft een minifiguurzadel, een bek die open kan met daarin verborgen een noppenschieter en verstelbare vleugels, poten en staart.Open de bek van de ninjadraak en vuur de verborgen noppenschieter af!Wapens: de goudkleurige katana van de Gouden Ninja Lloyd, de zwaardspeer van Overlord en de kruisboog van de scout van het Stenen Leger.Accessoire-elementen: de 2 torso's, 4 armen en spookachtige 'benen' van Overlord.Het LEGO® NINJAGO® Legacy assortiment bestaat uit nieuwe versies van populaire ninjaspeelsets van de afgelopen seizoenen waarmee je onvergetelijke duels uit de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie kunt naspelen.Afmetingen: ca. 6 cm hoog, 24 cm lang en 26 cm breed.

  17,25


  Titel: LEGO NINJAGO Legacy De Gouden Draak - 70666
  Prijs: € 17,25
  Productcode: 9200000098526761


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top