Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Intex Family Frame Zwembad 260x160x65cm - Opzetzwe


 • Intex Family Frame Zwembad 260x160x65cm - Opzetzwe
  Intex Family Frame Zwembad 260x160x65cm - Opzetzwe Bent u op zoek naar dat eerste frame zwembad voor opgroeiende kinderen? De Rectangular Frame van Intex zijn de perfecte oplossing!
  Dit rechthoekige frame zwembad is gemakkelijk te assembleren, is stevig en zijn in ideale groottes en dieptes verkrijgbaar voor jongere kinderen. Dit rechthoekige zwembad heeft kindvriendelijke ronde hoeken, dit zijn niet alleen stabiele bevestigingspunten maar ook praktische plateaus om uw drinken op te zetten als u heerlijk in het zwembad of op uw luchtbed ligt te ontspannen. Daarnaast is het zwembad voorzien van een handig leegloopventiel, waar eenvoudig een tuinslang op kan worden aangesloten.
  De Intex Rectangular Frame-zwembaden zijn niet alleen eenvoudig op te stellen: te vullen met water binnen 30 minuten, maar zijn ook leuk voor het hele gezin! Dit zwembad is 260cm lang, 160 breed en 65 cm hoog. Dit zwembad is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer stevige constructie voorzien van een robuuste, gecoate metalen frame. Daarnaast bestaat het zwembad uit 3 lagen PVC voor extra stevigheid en weerstand tegen beschadigingen.
  + 260 cm x 160 cm x 65 cm (LxBxH) + Materiaal: extra stevig 3-laags PVC + Gepoedercoat metalen frame + Capaciteit van 2282 liter (bij 90% vulling) + Klaar voor water in 30 minuten + Met 32 mm aansluitingen voor filterpomp
  - Exclusief filterpomp
  Inhoud verpakking: - 1x Intex Rectangular frame zwembad - 2x doppen voor filterpomp aansluitingen - Koppelstuk tuinslang voor waterafvoer - Handleiding - Reparatiesetje - Instructie DVD

  72,08


  Titel: Intex Family Frame Zwembad 260x160x65cm - Opzetzwe
  Prijs: € 72,08
  Productcode: 9200000028229269


   

Bent u op zoek naar dat eerste frame zwembad voor opgroeiende kinderen? De Rectangular Frame van Intex zijn de perfecte oplossing!
Dit rechthoekige frame zwembad is gemakkelijk te assembleren, is stevig en zijn in ideale groottes en diepte....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top