AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Medisana Digitale Thermo-Hygrometer HG 100


 • Medisana Digitale Thermo-Hygrometer HG 100
  Medisana Digitale Thermo-Hygrometer HG 100 Deze digitale thermohygrometer van Medisana met een strak ontwerp en eenvoudig te lezen display is geschikt voor het meten van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid. U kunt het actuele klimaat in de ruimte bijhouden met de nauwkeurige informatie over de luchtvochtigheid en kamertemperatuur. De thermohygrometer is eenvoudig te gebruiken en heeft handige aanvullende functies zoals een klok en een alarm. Met de digitale thermohygrometer HG 100 heeft u altijd een overzicht van het klimaat in huis en u kunt het aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De thermometer kan aan de muur worden bevestigd of ergens worden neergezet. Hij is multifunctioneel en speelt een belangrijke rol in het creëren van een comfortabele en gezonde omgeving.

  Afmetingen: 8,2 x 7 x 2 cm (L x B x H) Gewicht: ca. 70 g 1 x 1,5 V AAA batterijen meegeleverd Meetbereik temperatuur: - 10 °C tot + 50 °C (+ 14°F tot + 122 °F) Meetbereik luchtvochtigheid: 20 % - 90 % Geeft de luchtvochtigheid en kamertemperatuur weer om een gezonde leefomgeving te kunnen creëren Comfortzone-indicator (smiley) Tijdweergave en alarmfunctie Slaat de hoogste en laagste waarden op Kan worden neergezet of opgehangen (magnetische houder)

  14,49


  Titel: Medisana Digitale Thermo-Hygrometer HG 100
  Prijs: € 14,49
  Productcode: 9200000054158328


   

Deze digitale thermohygrometer van Medisana met een strak ontwerp en eenvoudig te lezen display is geschikt voor het meten van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid. U kunt het actuele klimaat in de ruimte bijhouden met de nauwkeurige informatie ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top