AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger


 • AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger
  AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger De AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger levert superieure prestaties op harde vloeren. Deze stofzuiger is voorzien van een unieke power roller. Het afgedichte mondstuksysteem creëert een hogere luchtsnelheid en zuigt dichter bij de vloer. Hierdoor reinigt hij zes keer beter in spleten en maakt hij de randen en hoeken eenvoudig schoon. Bereik met gemak oppervlakken die moeilijk bereikbaar zijn door de afneembare kruimelzuiger. De AEG QX8 heeft een werktijd tot maximaal 45 minuten. Met een gewicht van 2,48 kg is dit een zeer lichte stofzuiger in de hand! Productvoordelen van de AEG QX8-1-45CR - Steelstofzuiger: ✅ Geschikt voor het verwijderen dierenharen. ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger. ✅ Met een gewicht van 2,48 kilo erg licht. ✅ Hoeft slechts 4 uur op te laden. ✅ Met zachte vloerborstel voor optimaal resultaat op harde vloeren. ✅ Soepel in gebruik vanwege de plaatsing van de motorunit aan de onderzijde van de steelstofzuiger. ✅ Maak je vloer en meubels gemakkelijk stof en haarvrij met het extra Animal Care Mondstuk. Goed om te weten: ℹ Met een geluid van 79 decibel is de AEG QX8-1-45CR - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger. ℹ Deze stofzuiger heeft een HEPA 11 filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.

  ℹ Door de lage plaatsing van de motor en kruimelzuiger kan de steelstofzuiger niet zuigen onder lage meubelstukken

  De AEG QX8-1-45CR - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Praktische (zachte) turboborstel voor harde vloeren Speciale dierenharenborstel voor het weghalen van honden- of kattenharen. Handig laadstation waarin je de stofzuiger eenvoudig oplaadt. Speciale zachte rolborstel De QX8 steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht op harde vloeren. De PowerPro™ gemotoriseerd zachte vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor de optimale zuigwerking op harde vloeren en beschikt over een brede zuigmond die ook grotere vuildeeltjes, zoals muesli en rijst, gemakkelijk opzuigt. Naast het opzuigen van vuil, polijst de zachte rolborstel direct uw harde vloer voor een optimaal resultaat. Lichtgewicht en soepel in gebruik De krachtige steelstofzuiger is lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik doordat de belasting op uw pols minder is vanwege de plaatsing van de motorunit aan de onderzijde van de steelstofzuiger. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft. Dierenharen Deze stofzuiger wordt speciaal geleverd met het Animal Care-mondstuk; een gemotoriseerde mini turboborstel waarmee je in één beweging gemakkelijk vuil en dierenharen opzuigt. Zo maak je meubels in een handomdraai vrij van dierenharen. Lange gebruikstijd De QX8 bevat meerdere hoogwaardige lithium TurboPower-batterijen die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 45 minuten. Afneembare kruimelzuiger De QX8 beschikt tevens over een 2-in-1 functie. Met de afneembare kruimelzuiger kunt u snel en eenvoudig hoger gelegen oppervlakken, zoals tafels of boekenplanken, ontdoen van stof en vuil. Dankzij de 180° Easysteer™ toegepast op de QX8 wordt schoonmaken in hoeken en onder tafels zeer eenvoudig. Praktisch laadstation De QX8 wordt geleverd met een laadstation die u op de vloer plaatst of aan de muur te bevestigen is. De QX8 kunt u altijd en overal vrijstaand en rechtop parkeren, dit is gemakkelijk even iets wilt verplaatsen voordat u verder wil stofzuigen. Eenvoudig te legen De stofcontainer en filter zijn gemakkelijk te legen en schoon te maken. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie. De zuigkracht van de QX8 kunt u instellen op twee verschillende standen en is in te stellen aan het handvat.

  299,0 229


  Titel: AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger
  Prijs: € 229,00
  Productcode: 9200000107574394


   

De AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger levert superieure prestaties op harde vloeren. Deze stofzuiger is voorzien van een unieke power roller. Het afgedichte mondstuksysteem creëert een hogere luchtsnelheid en zuigt dichter bij de vloe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top