Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10=120m pla


 • XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10=120m pla
  XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10=120m pla DEZE 3D PEN BETREFT EEN ORIGINEEL MYRIWELL PRODUCT!

  (zie afbeeldingen voor vergelijking tussen origineel en imitatie)

  Deze XXL set bestaat uit een MyRiwell Advanced type RP100B (voorzien van merklogo's en serienrs op de pen). Deze pen wordt geleverd met een 3x2meter PLA testfilament in willekeurige kleuren. Een CE/FCC goedgekeurde (12Volt) adapter en een handleiding.

  Om de set af te maken krijgt u bij deze set maar liefst 12x10m=120meter PLA hoogwaardig filament van Europese producent. Let wel dit betreft puur PLA filament en geen ongezond composiet /samengesteld PLA. De filamenten zijn opgeborgen in matte gripclose bags en voorzien van CLIPS om het werken te vergemakkelijken.

  10m per kleur, totaal 12kleuren=120meter in kleuren: Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Paars, Zwart, Wit, Goud, Grijs, Zilver en Transparant

  Naast veel filamenten en een kwaliteits 3d pen van bewezen merk myriwell treft u ook een unieke PP gepatenteerde 3d tekenplaat. Deze plaat legt u op uw sjabloon en trekt het over. Het grote voordeel is dat geen filament aan papier zal kleven.

  Tot slot krijgt u nog 3meter reinigingsfilament om uw 3dpen in topconditie te houden!

  Kortweg een complete scherp geprijsxe must-have set! Iets beterkoop? Zie de Myriwell Advanced Large set.. minder filament en geen cleaning! Wel voordeliger!


  Kort samengevat:

  √ MyRiwell Advanced 3D PEN mj 2020
  √ 3D-Drawing Plate (tot 275 graden)
  √ Cleaning Filament
  √ 3x2=6m PLA FILAMENT
  √ 12x10=120M PP PLA PURE FILAMENT
  √ Filament OpbergCLIPS
  √ 12V CE/FCC adapter
  √ Nederlandse Handleiding
  √ Oneindig sjablonen: 3dpentemplates-nl
  Wil je iets maken wat je daadwerkelijk kunt vastpakken? Hou je van repareren/klussen of ben je gewoonweg heel creatief? Dan is deze 3d pen full experience set echt iets voor jou! Bestel vandaag nog en je kunt morgen al aan de slag.

  Deze 3d pen wordt u aangeboden door de 3d pen specialist. Dat betekent dat u de 3d pen geleverd krijgt inclusief een Nederlandse handleiding, voorzien van alle CE en goedkeuringen voor de Europese markt en met kwaliteitsgarantie. Wij streven naar volle tevredenheid van klanten. Bent u niet tevreden of mocht er iets zijn dan zullen we samen met je kijken naar een oplossing!  ORIGINELE MYRWELL ADVANCED
  Wij leveren u de MyRiwell Advanced Original 3d pen (U kunt dit zien aan de serienr’s en logo’s van Myriwell op zowel doos als ook op de pen). De MyRiwell Advanced is s’werelds meest-verkochte, maar helaas ook veel nagemaakte, 3d pen. Goedkopere varianten worden vaak geleverd met niet goedgekeurde adapters als ook worden plastic aandrijvingen gebruikt. Uiteraard heeft dit zijn invloed op de levensduur. Onze originele MyRiwell Advanced 3d pen is voorzien van een display waardoor hij instelbaar is in temperatuur. Verder heeft hij aan de zijkant een schuif waardoor de pen ook in snelheid te regelen is. Wij leveren (via bol.com) deze pen in de kleur blauw/turquoise en is geschikt voor universele 1,75mm ABS als ook PLA filamenten. U ontvangt bij ons altijd de nieuwste revisie van de MyRiwell Advanced.
  (Artikel: 5240790)

  3D DRAWING PLATE
  Een 3d pen bereikt een temperatuur van maximaal 240graden; u raadt het al; op papier tekenen is niet erg veilig! Daarnaast ook niet erg praktisch daar papier altijd aan gesmolten filament(vulling) blijft plakken. Wij hebben voor u een speciale harde kunststof tekenplaat (PP Own BRAND)laten ontwikkelen welke bestand is tegen hoge temperatuur (tot 270graden); waar filament zowel aan hecht maar ook makkelijk van te verwijderen valt en daarnaast ook nog licht-groen/geel-transparant is welk hem zeer handig maakt om iets over te tekenen.
  (Artikel: 5287064)

  CLEANING FILAMENT
  Om uw 3d pen in optimale conditie te houden adviseren wij u na een aantal malen gebruik de 3d pen te spoelen met cleaning filament. Cleaning filament houdt u pen van binnen schoon. Elke keer als een 3d pen gebruikt wordt blijven restjes aan de punt plakken. Op den duur kan een 3d pen hierdoor verstoppen. Cleaning filament behoudt u pen in optimale conditie.
  (Artikel: 5287062)

  12x10=120M PP HIGH QUALITY EU MADE FILAMENTEN
  Filamenten zijn de draden/vullingen voor in een 3d pen! Er bestaan veel soorten filamenten en daarmee ook veel verschil in kwaliteit. Slechte kwaliteit kan snel problemen veroorzaken aan uw 3d pen! Slecht filament kenmerkt zich door een slechte maatvastheid en door toevoegen van stoffen welke er eigenlijk niet in thuishoren. Wij leveren onze 3d pennen enkel met filament welk geproduceerd is in Europa en waarvan wij samenstelling en productie kunnen navolgen. Onze filamenten hebben een zeer minieme maatafwijking/tolerantie van slechts 0,=2mm. Onze filamenten zijn verpakt in matte air-close opbergzakjes voor gegarandeerde langdurige houdbaarheid. Om de filamenten zitten unieke OpbergCLIPS welke opbergen en gebruiken van filamenten veel eenvoudig maakt. Wij leveren deze 12filamenten in rolletjes van 10meter verpakt in twee zakjes van elk 6 (Het Rainbow & Shine-Finish pakket). Deze paketten bestaan uit de kleuren Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw + Paars (rainbow) & Zwart, Wit, Zilver, Goud, Transparant + Grijs (shine & finish).
  (Artikel: 5240789 + 5280617)
  MyRiwell is een officieel gelicenceerd merk;
  BOIP MERKREGISTER: 016111833
  Deze 3D pen is geschikt om te tekenen als een Kunstenaar, maar dan ook in de lucht. Met deze nieuwste versie van de MyRiwell Advanced 3D pen krijg je alles voor elkaar! Deze uitgebreide set is zeer compleet en een absolute topper als het gaat om bruikbaarheid/functionaliteit.

  77,5


  Titel: XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10=120m pla
  Prijs: € 77,50
  Productcode: 9200000081984711


   

DEZE 3D PEN BETREFT EEN ORIGINEEL MYRIWELL PRODUCT!

(zie afbeeldingen voor vergelijking tussen origineel en imitatie)

Deze XXL set bestaat uit een MyRiwell Advanced type RP100B (voorzien van merklogo's en serienrs op de pen). Deze pen wordt g....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top