Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla +cli


 • XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla +cli
  XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla +cli LET OP: DIT BETREFT EEN ORIGINEEL MYRIWELL 3D PEN PRODUCT!
  (PAS OP VOOR IMITATIE!)


  SET: - XXL FULL EXPERIENCE -
  Zeer ruim en compleet pakket betreffende onderdelen:  √ Originele MyRiwell Advanced 3D PEN modeljaar 2020
  √ 3D-Drawing Plate (tot 275 graden & transparant (t.w.v. 9,95)
  √ Cleaning Filament voor langdurig gebruik (t.w.v. 3,95)
  √ 12x10=120M PP PLA FILAMENT (HighQuality & EU MADE) (t.w.v. 23,95)
  √ Filament OpbergCLIPS (t.w.v. 2,95)


  (Opmerking: De MyRiwell Advanced 3d pen wordt standaard geleverd incl. NL handleiding, 3x2m testfilament & EU CE adapter. De in deze set extra meegeleverde 12x10m filamenten bestaat uit de kleuren; rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, zwart, wit, zilver, goud, grijs, transparant)


  Wil je iets maken wat je daadwerkelijk kunt vastpakken? Hou je van repareren/klussen of ben je gewoonweg heel creatief? Dan is deze 3d pen full experience set echt iets voor jou! Bestel vandaag nog en je kunt morgen al aan de slag!

  Liever iets voordeliger pakket? Wij bieden ook deze pen middels 3D PEN starters-set aan; deze wordt geleverd inclusief 3x2=6meter filament en zonder cleaning!

  Deze 3d pen wordt u aangeboden door de 3d pen specialist. Dat betekent dat u de 3d pen geleverd krijgt inclusief een Nederlandse handleiding, voorzien van alle CE en goedkeuringen voor de Europese markt en met kwaliteitsgarantie. Wij streven naar volle tevredenheid van klanten. Bent u niet tevreden of mocht er iets zijn dan zullen we samen met je kijken naar een oplossing!  ORIGINE MYRWELL ADVANCED
  Wij leveren u de MyRiwell Advanced Original 3d pen (U kunt dit zien aan de serienr’s en logo’s van Myriwell op zowel doos als ook op de pen). De MyRiwell Advanced is s’werelds meest-verkochte, maar helaas ook veel nagemaakte, 3d pen. Goedkopere varianten worden vaak geleverd met niet goedgekeurde adapters als ook worden plastic aandrijvingen gebruikt. Uiteraard heeft dit zijn invloed op de levensduur. Onze originele MyRiwell Advanced 3d pen is voorzien van een display waardoor hij instelbaar is in temperatuur. Verder heeft hij aan de zijkant een schuif waardoor de pen ook in snelheid te regelen is. Wij leveren (via bol.com) deze pen in de kleur blauw/turquoise en is geschikt voor universele 1,75mm ABS als ook PLA filamenten. U ontvangt bij ons altijd de nieuwste revisie van de MyRiwell Advanced.
  (Artikel: 5240790)

  3D DRAWING PLATE
  Een 3d pen bereikt een temperatuur van maximaal 240graden; u raadt het al; op papier tekenen is niet erg veilig! Daarnaast ook niet erg praktisch daar papier altijd aan gesmolten filament(vulling) blijft plakken. Wij hebben voor u een speciale harde kunststof tekenplaat (PP Own BRAND)laten ontwikkelen welke bestand is tegen hoge temperatuur (tot 270graden); waar filament zowel aan hecht maar ook makkelijk van te verwijderen valt en daarnaast ook nog licht-groen/geel-transparant is welk hem zeer handig maakt om iets over te tekenen.
  (Artikel: 5287064)

  CLEANING FILAMENT
  Om uw 3d pen in optimale conditie te houden adviseren wij u na een aantal malen gebruik de 3d pen te spoelen met cleaning filament. Cleaning filament houdt u pen van binnen schoon. Elke keer als een 3d pen gebruikt wordt blijven restjes aan de punt plakken. Op den duur kan een 3d pen hierdoor verstoppen. Cleaning filament behoudt u pen in optimale conditie.
  (Artikel: 5287062)

  12x10=120M PP HIGH QUALITY EU MADE FILAMENTEN
  Filamenten zijn de draden/vullingen voor in een 3d pen! Er bestaan veel soorten filamenten en daarmee ook veel verschil in kwaliteit. Slechte kwaliteit kan snel problemen veroorzaken aan uw 3d pen! Slecht filament kenmerkt zich door een slechte maatvastheid en door toevoegen van stoffen welke er eigenlijk niet in thuishoren. Wij leveren onze 3d pennen enkel met filament welk geproduceerd is in Europa en waarvan wij samenstelling en productie kunnen navolgen. Onze filamenten hebben een zeer minieme maatafwijking/tolerantie van slechts 0,=2mm. Onze filamenten zijn verpakt in matte air-close opbergzakjes voor gegarandeerde langdurige houdbaarheid. Om de filamenten zitten unieke OpbergCLIPS welke opbergen en gebruiken van filamenten veel eenvoudig maakt. Wij leveren deze 12filamenten in rolletjes van 10meter verpakt in twee zakjes van elk 6 (Het Rainbow & Shine-Finish pakket). Deze paketten bestaan uit de kleuren Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw + Paars (rainbow) & Zwart, Wit, Zilver, Goud, Transparant + Grijs (shine & finish).
  (Artikel: 5240789 + 5280617)
  Deze 3D pen is geschikt om te tekenen als een Kunstenaar, maar dan ook in de lucht. Met deze nieuwste versie van de MyRiwell Advanced 3D pen krijg je alles voor elkaar! Deze uitgebreide set is zeer compleet en een absolute topper als het gaat om bruikbaarheid/functionaliteit.

  77,5


  Titel: XXL-set: 3D Pen MyRiwell Advanced +12x10m pla +cli
  Prijs: € 77,50
  Productcode: 9200000081984711


   

LET OP: DIT BETREFT EEN ORIGINEEL MYRIWELL 3D PEN PRODUCT!
(PAS OP VOOR IMITATIE!)


SET: - XXL FULL EXPERIENCE -
Zeer ruim en compleet pakket betreffende onderdelen:√ Originele MyRiwell Advanced 3D PEN modeljaar 2020
√ 3D-Drawing Pla....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top