Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adobe Premiere Elements 2020 - Nederlands - Window


 • Adobe Premiere Elements 2020 - Nederlands - Window
  Adobe Premiere Elements 2020 - Nederlands - Window Het is nu gemakkelijker dan ooit om je video’s te veranderen in verbluffende films en leuke creaties die je altijd zult koesteren.

  - De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
  - Vind video’s net zo gemakkelijk als foto’s dankzij automatische herkenning van personen en Slimme tags op basis van onderwerpen als zonsondergangen, verjaardagen, honden, katten en meer.
  - Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, een fantastische plaats waar je nieuwe dingen kunt ontdekken om met je video's uit te proberen.
  - Verbeter korrelige, bij weinig licht gemaakte videofragmenten via simpel slepen en neerzetten.
  - Wanneer je eraan toe bent om je vaardigheden te vergroten, word je door 23 stapsgewijze bewerkingsopties met instructies geholpen
  met het maken van timelapse-video's, geanimeerde luchten in foto's en nog meer om precies het resultaat te krijgen dat je wilt.
  - Deel je herinneringen via GIF-animaties, videocollages, dynamische fotopresentaties en volledige films.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  Bol.com is een officiële partner van Adobe

  99,99 89,99


  Titel: Adobe Premiere Elements 2020 - Nederlands - Window
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9200000119715111


   

Het is nu gemakkelijker dan ooit om je video’s te veranderen in verbluffende films en leuke creaties die je altijd zult koesteren.

- De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top