Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa

Sodastream Gascilinder Rental - 50/60 L


 • Sodastream Gascilinder Rental - 50/60 L
  Sodastream Gascilinder Rental - 50/60 L De Sodastream Gascilinder Rental product is perfect geschikt in combinatie met alle type SodaStream toestellen. SodaStream werkt met een inwisselsysteem voor de CO2-cilinder. Wanneer de gascilinder leeg is (na 50 tot 60 liter bruisend water) kan je deze tegen betaling inwisselen voor een volle.

  Sodastream Gascilinder Rental - 50/60 L Tot wel 60 liter bruisend water Geschikt voor alle type SodaStream bruiswatertoestellen Het advies is om altijd minimaal één volle cilinder in huis te hebben. Heb je nog geen lege koolzuurcilinders, of wil je graag een reserve in huis hebben, dan is dit product dus uitermate geschikt. Ideaal is het daarom om dit product direct bij aankoop van je bruiswatertoestel te kopen, zodat je meteen altijd voldoende bruis in huis hebt. Met de koolzuurcilinder maak je tot wel 60 liter water bruisend (afhankelijk van de hoeveelheid bubbels die je aan de fles toevoegt).

  Waar kan de koolzuurcilinder omgeruild worden?
  Deze CO2-cilinder noemen we een Rental en kan ook omgeruild worden voor een volle via het omruilsysteem. Bij een van de aangesloten verkooppunten, deze kunt u vinden via de website www.sodastream.nl/cilinder-leeg of www.sodastream.be/cilinder-leeg

  Er ontsnapt gas uit mijn koolzuurcilinder, hoe kan dit?
  Het kan voorkomen dat er gas ontsnapt uit de cilinder. Indien dit het geval is, adviseren wij u de cilinder uit het toestel te verwijderen en te controleren of de rubberen ring nog op zijn plek zit in de cilinderhouder.

  24,99


  Titel: Sodastream Gascilinder Rental - 50/60 L
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000036126984


   

De Sodastream Gascilinder Rental product is perfect geschikt in combinatie met alle type SodaStream toestellen. SodaStream werkt met een inwisselsysteem voor de CO2-cilinder. Wanneer de gascilinder leeg is (na 50 tot 60 liter bruisend water) kan je d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top