Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Esschert Design Pindavoedersilo - Vogelvoederhuisj


 • Esschert Design Pindavoedersilo - Vogelvoederhuisj
  Esschert Design Pindavoedersilo - Vogelvoederhuisj Voederhanger Eikel Eikels zijn voor veel vogels en eekhoorns een welkome voedselbron. Maar deze eikel is dat al helemaal: hij kan namelijk gevuld worden met allerlei soorten noten! Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan gepelde pinda's. Super handig en het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Zo kunt u op een leuke manier de vogels een handje helpen tijdens voedselarme periodes in de winter. Deze voederhanger is te vullen door de bovenzijde eraf te draaien. Hij heeft een afmeting van circa 14 x 14 x 22 centimeter. In het kort: Voederhanger EikelGeschikt voor noten en pinda’sLeuk ontwerpGemakkelijk op te hangen door ophangringPast in elke tuinMakkelijk te reinigen en te vullen door dekselGemaakt van ijzer en PVCEn de nadelen?Minder geschikt voor klein vogelzaadEen voedersilo moet af en toe gereinigd worden

  17,5


  Titel: Esschert Design Pindavoedersilo - Vogelvoederhuisj
  Prijs: € 17,50
  Productcode: 9200000066304330


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top