Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstal


 • Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstal
  Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstal Overleef de exploderende kittens en wordt de winnaar van Exploding Kittens! Dit tactische spel dat Russische roulette combineer met exploderende kittens is een spel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden.

  Het spel is eigenlijk heel makkelijk te spelen en te begrijpen. Wanneer je aan de beurt bent, speel je één van de actiekaarten in je hand. Dit kunnen kaarten zijn zoals Ontmantel of Voorspel de Toekomst, welke je kan gebruiken om Exploding Kittens te ontlopen. De Ontmantel kaart zorgt ervoor dat jij je tegenstander vloert en met de Voorspel de Toekomst kaart kan je de aanval helemaal ontlopen.

  Speel de juiste combinatie van kaarten en speel een aanval die in één keer meerdere van je tegenstanders uitschakeld! Overleef de aanvallen van de anderen, en win! Kenmerken van Exploding Kittens De box bevat 56 kaarten Orginele editie Nederlandse editie Eenvoudig te leren Deze box, zoals 99.99% van alle boxen, meowt niet Dit familievriendelijke partyspel was het meest succesvolle project ooit op Kickstarter Let op: Het Nederlandse basisspel is vereist voor de Nederlandstalige uitbreidingen.

  14,99


  Titel: Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstal
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000096239552


   

Overleef de exploderende kittens en wordt de winnaar van Exploding Kittens! Dit tactische spel dat Russische roulette combineer met exploderende kittens is een spel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden.
....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top