Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

TP-Link RE200


 • TP-Link RE200
  TP-Link RE200 De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband.

  Ideaal voor basis netwerktaken:
  Maakt gebruik van beide wifi-banden om een krachtige en stabiele verbinding op te zetten voor je apparaten. Ideaal voor netwerktaken zoals:
  • Streamen
  • Browsen
  • Bestanden downloaden

  Tips van onze specialist
  Plaats de range extender op een plek waar het wifisignaal nog stabiel is. Zo kan de range extender dit signaal optimaal oppakken en vervolgens opnieuw uitzenden.
  Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren.  Hoge-snelheid modus
  Met de hoge-snelheid techniek gebruikt de RE200 beide WiFi banden om supersnelle verbindingen te creëren - ideaal voor HD video streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken.

  *In de hoge-snelheid modus biedt de RE200 maximale prestaties, maar alleen verbindingen via één band (2,4 GHz of 5 GHz).

  Eenvoudige installatie
  Druk op de WPS toets van je router en binnen 2 minuten op de Range extender toets van de RE200 om eenvoudig met het netwerk te verbinden. Eenmaal verbonden met de bestaande router kun je de RE200 uit het stopcontact halen en ergens anders binnen het draadloze bereik van de bestaande router in een stopcontact steken, zonder dat je de extender opnieuw hoeft te configureren.


  *Welke band wordt gebruikt bij verbinden m.b.v. de WPS toets is soms arbitrair en afhankelijk van de instellingen van je router. Als je een WPS verbinding met zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz band tot stand wilt brengen, moet je naar de webconfiguratie pagina van de RE200 gaan om dit te configureren.

  Fast ethernetaansluiting
  Via de Ethernet aansluiting van de RE200 voorzie je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, DVR's, laptops/PCs of smart TVs van internet.

  Hou er rekening mee dat een fast ethernetpoort trager is dan een standaard gigabit ethernetpoort.  29


  Titel: TP-Link RE200
  Prijs: € 29,00
  Productcode: 9200000028571183


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top