AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
PolderTEAK PolderTEAK
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Netgear ProSAFE GS105 - Switch


 • Netgear ProSAFE GS105 - Switch
  Netgear ProSAFE GS105 - Switch De Netgear ProSAFE GS105 is een gigabit desktop switch met 5 aansluitingen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere geschikte apparaten tegelijkertijd te verbinden met je bedrade netwerk. De gigabit aansluitingen leveren tot wel 10 keer snelle bedrade prestaties dan de verouderde fast ethernet aansluitingen. Hierdoor vormt de compacte switch de ideale basis voor je thuis- of bedrijfsnetwerk. Naast het compacte formaat van de switch beschikt het ook over een stevige metalen behuizing, waardoor het apparaat tegen een stootje kan. Deze switch is bovendien plug & play, wat betekent dat er geen configuratie vereist is. Zo kun je van een snel bedraad netwerk genieten zonder naar de switch om te hoeven kijken. Ideaal voor woningen met;Meerdere bekabelde devices.Installatie: Sluit de Switch aan op je stroomvoorziening en router.Sluit je apparaten aan op de Switch.Je kunt direct aan de slag.Overige kenmerken5 gigabit aansluitingenAuto-Uplink technologieFull en half duplex8.000 MAC adressenStore-and-Forward modeLED-indicatoren voor status per poortStevige en compacte metalen behuizingExterne voedingLevenslange garantie van Netgear

  27,5


  Titel: Netgear ProSAFE GS105 - Switch
  Prijs: € 27,50
  Productcode: 1003004008173265


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top