Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Buiten - Binnen | Beveiligingscamera | Draai/Kante


 • Buiten - Binnen | Beveiligingscamera | Draai/Kante
  Buiten - Binnen | Beveiligingscamera | Draai/Kante
  De nieuwste generatie beveiligingscamera. Voor zowel binnen als buiten. Weer- en waterbestendig. Zeer eenvoudige installatie via de Smart Wifi app en het ruime WiFi bereik, dag en nacht duidelijk beeld, handig compact design, licht van gewicht, eigen geheugen voor beeldopslag en altijd een uitermate stabiele verbinding. Nederlandstalige App (andere talen instelbaar) voor optimaal gebruiksgemak
  Volledig gemotoriseerd en overal te bedienen via smartphone en/of tablet.
  Eenvoudig: Aansluiten op de netspanning en de App wijst u eenvoudig en snel de weg met het installeren van de camera op uw WiFi netwerk
  Let op werkt niet op een Wifi 5ghz netwerk

  Full HD-resolutie
  De camera neemt op in Full HD-resolutie (1920x1080 pixels) voor compleet heldere beelden. Daarnaast is de camera 's nachts net zo krachtig: de nachtzichtmodus heeft een bereik van 30 meter.

  Waterbestendig
  Deze IP-camera, volledig opgenomen in een zeer robuuste waterbestendige behuizing, heeft een royaal intern geheugen van 16 GB.

  Kristalhelder
  De camera registreert Full HD-video’s en beelden van 1920x1080 pixels door middel van de 1/3-inch MOS-sensor voor een kristalheldere resolutie.

  Tweerichtingscommunicatie
  Communiceren via de camera is mogelijk, aangezien spreken en luisteren in twee richtingen is ingeschakeld - dat wil zeggen dat hij net als een telefoon kan worden gebruikt wanneer mensen binnen bereik zijn.

  Eenvoudige installatie
  Bij de eenheid wordt naast de installatiering ook een metalen camerabevestiging geleverd voor muurmontage en de snelle startgids zorgt ervoor dat het monteren in een handomdraai is gebeurd. Kan met N.dis logo worden uitgeleverd indien de voorraad dit nodig maakt. Dankzij de pan- en tilt-functies kan de camera een groter oppervlak vastleggen wanneer u deze bedient met uw telefoon of tablet.

  Let op werkt niet op een Wifi 5ghz netwerk

  Als Set met het Deur/Raam alarm met pincode

  Dit enkelvoudige alarm voor ramen en deuren met geïntegreerde sirene/geluidssignaal en bedieningsknoppen, biedt alles om te beginnen met het samenstellen van uw eigen onderling verbonden alarmsysteem.

  Breid het alarm met tot wel 40 accessoires voor 4 zones uit en gebruik afstandsbedieningen om het systeem gemakkelijk in en uit te schakelen.

  Voor elke zone kan worden geprogrammeerd of er een geluidssignaal of een sirene klinkt. De sirene of het geluidssignaal kan ook aan de alarmstatus worden gekoppeld.

  Daarnaast kan het alarm voor ramen en deuren ook met een vertraging van 30 seconden worden geprogrammeerd.

  Als een sensor wordt geactiveerd, klinkt het alarm voor deuren en ramen en een rode LED geeft aan in welke zone de sensor zich bevindt.
  Dit is een zeer betaalbare manier om te beginnen met het bouwen van uw eigen uitbreidbare alarmsysteem.
  Inclusief een geïntegreerde sirene/geïntegreerd geluidssignaal en PIN-code.

  U kunt naar uw specifieke wensen gemakkelijk afstandsbedieningen en sensoren toevoegen.

  Eigenschappen

  • Geïntegreerde bedieningsknoppen om de PIN-code in te voeren
  • Uitbreidbaar tot 40 sensoren in 4 zones, om een eigen alarmsysteem te bouwen
  • Op batterijen, voor het gemak van draadloos werken
  • Draadloze verbinding van 433 MHz (max. 100 m)
  • Geïntegreerde sirene en geïntegreerd geluidssignaal

  Inhoud verpakking
  1x alarm voor ramen/deuren
  1 x installatiemateriaal
  handleiding


  Helaas is het nodig dat veel mensen vandaag de dag voor thuis moeten kiezen om met camerabewaking hun woning en andere eigendommen extra te beveiligen. Het is bij kiezen van camerabeveiliging belangrijk om rekening te houden met je eigen noden en verwachtingen van de beveiliging. Deze eenvoudig te gebruiken Smart Outdoor IP-camera kan gemakkelijk worden aangesloten op uw bestaande Wi-Fi-netwerk om de buitenruimtes van uw huis te bewaken en ieder geluid of iedere beweging te registreren.

  112,95


  Titel: Buiten - Binnen | Beveiligingscamera | Draai/Kante
  Prijs: € 112,95
  Productcode: 9200000108433399


   


De nieuwste generatie beveiligingscamera. Voor zowel binnen als buiten. Weer- en waterbestendig. Zeer eenvoudige installatie via de Smart Wifi app en het ruime WiFi bereik, dag en nacht duidelijk beeld, handig compact design, licht van gewicht, eig....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top