Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

TP-Link TL-WPA8630P KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks


 • TP-Link TL-WPA8630P KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks
  TP-Link TL-WPA8630P KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks De TP-Link TL-WPA8630P is een wifi powerline kit bestaande uit twee adapters die je internetverbinding naar elke ruimte in huis brengt via het elektrische leidingennet in je woning. Sluit de TL-WPA8630P aan om een internetverbinding uit te zenden naar elke plaats in je huis en deel die verbinding met al je favoriete bekabelde en draadloze apparaten. Een verenigd netwerk houdt de verbinding stabiel zelfs wanneer je zich door je huis beweegt.

  Pluspunten van de TP-Link TL-WPA8630P
  Haalt hoge powerline snelheden tot 1300 Mbps
  Er kan een (dual-band) wifi-hotspot mee worden opgezet
  Dankzij de Pass-Through raak je geen stopcontact kwijt
  Stabielere verbindingen dankzij Beamforming technologie
  Beschikt over drie Gigabit ethernetpoorten om apparaten zonder wifi op aan te sluiten

  Tips van onze specialist
  Plaats de adapters niet in een stekkerdoos. Hier werken ze minder goed in dan in een geaard stopcontact
  Plaats de adapters daarnaast niet in een ongeaard stopcontact. Deze powerline heeft de aarding van een stopcontact nodig om de hoge snelheden via het lichtnet te halen
  Ook de kwaliteit van je elektriciteitsnet is van invloed op de snelheid van je powerline netwerk. In oudere woningen ligt de snelheid daarom ook vaak wat lager
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden ook 5 GHz ondersteuning hebben  Sluit aan, Pair en Play!
  Sluit de TL-PA8010P aan op een wand stopcontact en gebruik de ethernetkabel om deze te verbinden met de router. Sluit de bijbehorende TL-WPA8630P in het gewenste stopcontact. Druk op de ‘Pair’ knop op beide adapters om een beveiligd netwerk te creëren. Je kunt nu beginnen met genieten van snelle, naadloze bedrade en draadloze verbindingen.

  * Powerline adapters dienen aangesloten te worden op dezelfde stroomgroep.

  Afgeleid door knipperende LEDs?
  Je kunt de LED indicatoren gemakkelijk uitschakelen door de LED Aan/Uit knop in te drukken of beheer ze op afstand door gebruik te maken van de tpPLC Applicatie op je mobiele apparaat of via het tpPLC Hulpprogramma op uw computer. Het tpPLC Hulpprogramma en de tpPLC App zorgen ervoor dat je gemakkelijk je netwerk kunt beheren en beveiligen. Je kunt de tpPLC App downloaden voor iOS en Android apparaten. Het intuïtieve nieuwe tpPLC hulpprogramma voor je PC kun je downloaden op www.tp-link.com


  119,0 93,99


  Titel: TP-Link TL-WPA8630P KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks
  Prijs: € 93,99
  Productcode: 9200000057628514


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top