0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Orretti® X8 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera m • Orretti® X8 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera met Bewegingsdetectie - bewakingscamera - Babyfoon met camera - Zwart

  Orretti® X8 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera m Met de Orretti IP Camera houdt u ieder hoekje van een kamer in de gaten. Deze slimme camera kan namelijk draaien, kantelen en inzoomen. Verschillend dan een traditionele PTZ-camera brengt deze camera je leefruimte in kaart in 3D waardoor je razendsnel je camera op afstand in de gewenste hoek kan positioneren. Gebruik deze camera om uw huis te bewaken of om uw kind, baby of huisdier op afstand in de gaten te houden.

  Merk op: deze camera ondersteunt enkel WIFI 2.4GHz signaal (5GHz is niet ondersteund) en is geen DVR camera (ONVIF niet ondersteund).

  KenmerkenNachtzicht en brede kijkhoek
  Met een resolutie van 1920*1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De nachtzicht functie met geavanceerde Sensor biedt een uitstekend nachtzicht!

  24/7 opnames op Cloud of SD card met video encryptie. Voor uw veiligheid kunnen deze opnames enkel via de app afgespeeld worden (dus niet via pc).
  Deze IP camera heeft een Cloud functie waardoor u beelden 24/7 kan opnemen op de Cloud. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan of een inbreker uw camera meeneemt. Kijk via je smartphone waar je ook bent live mee met de gebeurtenissen bij jou thuis of kijk opgenomen beeldmateriaal op elk gewenst moment terug. Er is een gratis Cloud opname proefperiode. Daarna is deze service betalend. U kan er ook voor kiezen om 24/7 opnames te maken via Micro SD kaart (gratis). Deze camera gebruikt een unieke coderingstechnologie. Hierdoor kan niemand de videobestanden van de SD-kaart kopiëren zelfs als uw camera of SD-kaart wordt gestolen. Videobestanden op SD-kaart kunnen alleen door uzelf worden geopend in uw eigen account.

  Tweezijdige audio en Multi-user chat
  De IP-camera ondersteunt tweezijdige voicechats met hoogwaardige geluidstransformatie. Als u een afspraak hebt of op reis bent staat u binnen enkele seconden in contact met het thuisfront. Een enkele camera ondersteunt meerdere apparaten, zodat verschillende mensen met elkaar kunnen praten wanneer ze de video op afstand zien.

  Babyfoon op afstand
  Deze camera fungeert niet alleen als beveiligingsmiddel, maar ook als babyfoon met camera op afstand. De wifi-camera monitort realtime activiteiten van uw baby, zelfs als u op kantoor werkt, in de sportschool staat of aan het koken bent. Houd uw baby waar en wanneer u maar wilt in de gaten.

  Bewegingsdetectie met notificaties
  De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegingsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeldveranderingen optreden. Hierdoor wordt u onmiddellijk via de app op de hoogte gebracht wanneer er iets in uw huis gebeurt.

  Merk op: deze camera ondersteunt enkel bewegingsdetectie en geen geluidsdetectie!

  Eenvoudig in gebruik
  Via een iOS/Android smartphone en wifi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken.

  Orretti technische ondersteuning en zorgeloze productgarantie
  Hebt u technische ondersteuning nodig? Onze Orretti klantendienst antwoordt u op werkdagen binnen de 24u of belt u op. Bent u niet tevreden over uw camera? U hebt 30 dagen tijd om het product gratis te retourneren met geld terug garantie. Is uw product stuk? Geen probleem. U krijgt 1 jaar zorgeloze productgarantie met gratis vervanging van uw product zonder verzendkosten.  Specificaties✓ Komt met Nederlandstalige handleiding
  ✓ Beeldkwaliteit video: 1920*1080 pixels @ 25fps
  ✓ Wireless netwerk: 802.11 b/g/n | 2.4 GHz (Niet geschikt voor 5.0 GHz
  ✓ Preset functie: ondersteuning van 15 vooraf ingestelde posities voor snelle weergave van kamerhoek
  ✓ Ondersteuningsapparaten: Android/iOS smartphone
  ✓ Opslag opnames: Micro SD-kaart tot 128GB (niet inbegrepen) of Cloud
  ✓ Stream: Dual Streaming
  ✓ Lens: 3.6 mm 1080P HD
  ✓ Sensor: 1/4" CMOS SC2145
  ✓ Vermogen: 5 Watt

  49,95


  Titel: Orretti® X8 1080P FHD WiFi IP Beveiligingscamera m
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000101605010


   

Met de Orretti IP Camera houdt u ieder hoekje van een kamer in de gaten. Deze slimme camera kan namelijk draaien, kantelen en inzoomen. Verschillend dan een traditionele PTZ-camera brengt deze camera je leefruimte in kaart in 3D waardoor je razendsn....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top