Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
PolderTEAK PolderTEAK
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TP-LINK Archer C7 - Router - AC1750


 • TP-LINK Archer C7 - Router - AC1750
  TP-LINK Archer C7 - Router - AC1750 De TP-Link Archer C7 is een dual-band wifi router waarmee je in een paar minuten een snel en stabiel netwerk opzet. Met de C7 kunnen gecombineerde draadloze snelheden tot 1750 Mbps worden gehaald. Dit is bijvoorbeeld meer dan voldoende voor het streamen van (U)HD content en voor online gamen zonder vertraging. Je kunt apparaten verdelen over de wifi-banden zodat de meest intensieve netwerktaken op de snellere 5 GHz wifi-band worden geplaatst, terwijl je de 2.4 GHz wifi-band gebruikt voor de basistaken zoals browsen, het delen van bestanden en videobellen. Ideaal voor woningen met:Meerdere devicesBasis internetgebruikInstallatie Via de webinterface heb je binnen een aantal minuten je draadloze netwerk ingesteld. Zie in de video's bovenaan de pagina welke stappen je hiervoor moet volgen. Overige kenmerken Ouderlijk toezicht Beheer zelf wanneer en hoe verbonden apparaten internettoegang krijgen. Eenvoudig beheer met de Tether App De gratis Tether app is beschikbaar voor zowel Android en iOS apparaten, wat het instellen van de Archer C7 en het beheren van je netwerkinstellingen eenvoudig maakt. Volledige gigabit bedrade verbindingen Met één gigabit WAN-poort en vier gigabit LAN-poorten zijn de verbindingen tot wel tien keer sneller dan bij standaard ethernetverbindingen. De Archer C7 is een krachtige hub die een stabiel en zeer snel bedraad netwerk ondersteunt.

  69,95 64,95


  Titel: TP-LINK Archer C7 - Router - AC1750
  Prijs: € 64,95
  Productcode: 9200000011663434


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top