Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS4


 • Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS4
  Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS4 De veelgeprezen en records brekende open wereld van Grand Theft Auto V op de Playstation 4 (PS4) komt naar next-gen.

  Grand Theft Auto V maakt volledig gebruik van de kracht van next gen-spelcomputers door verbeteringen te leveren zoals verhoogde resolutie en grafische details, hogere verkeersdichtheid, weidsere uitzichten, verbeterde AI, de toevoeging van nieuwe wilde dieren en geavanceerde weer- en schade-effecten voor een ultieme open wereld-ervaring.

  Los Santos: een uitgestrekte, zonovergoten metropool vol zelfhulpgoeroes, sterretjes en vergane beroemdheden. Ooit wekte deze plek de jaloezie op van de gehele westerse wereld, maar nu worstelt de stad om het hoofd boven water te houden in een tijdperk van economische onzekerheid en goedkope reality-tv. Te midden van deze onrust riskeren drie zeer verschillende criminelen alles in een reeks van gedurfde en gevaarlijke heists, die hen een leven zonder geldzorgen moeten bezorgen.

  In de grootste, meest dynamische en meest diverse open wereld ooit gemaakt - en nu nog gedetailleerder - combineert Grand Theft Auto V verhalen en gameplay op een nieuwe manier doordat spelers continu in en uit de levens van de drie hoofdpersonages stappen en zo alle kanten van het verhaal in de game spelen.

  21,99


  Titel: Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS4
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9200000028809047


   

De veelgeprezen en records brekende open wereld van Grand Theft Auto V op de Playstation 4 (PS4) komt naar next-gen.

Grand Theft Auto V maakt volledig gebruik van de kracht van next gen-spelcomputers door verbeteringen te leveren zoals verhoogde r....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top