Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pokemon Sword - Switch • Pokemon Sword - Switch

  Pokemon Sword - Switch Er staat je een groots Pokémon-RPG-avontuur te wachten in Pokémon Sword en Pokémon Shield voor de Nintendo Switch! Welkom in Galar!
  Beleef de spannendste avonturen in Galar, een uitgestrekt gebied met verschillende omgevingen, van het idyllische platteland en moderne steden tot een bosrijk landschap en besneeuwde bergen. De mensen en Pokémon die daar wonen, hebben samengewerkt om de industrie in de regio op te bouwen. Op je reis kun je diverse Gyms bezoeken met als uiteindelijke doel om Pokémon-meester te worden! Je hoeft niet alles in je eentje te doen, want Galar herbergt nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partner! Maak kennis met je eerste partner-Pokémon!
  Je avontuur in Pokémon Sword en Pokémon Shield begint zodra je een van deze drie nieuwe Pokémon kiest! Grookey, een gras-type. Deze ondeugende chimpansee-Pokémon is erg nieuwsgierig Scorbunny, een vuur-type. Deze konijn-Pokémon bulkt van de energie en rent de hele tijd rond. Sobble, een water-type. Deze schuchtere waterhagedis-Pokémon valt aan vanuit het water.
  Ontzettend veel te ontdekken!
  Galar barst van de nieuwe functies en mogelijkheden, zoals grotere en sterkere Pokémon dankzij de fenomenen Dynamax en Gigantamax, een enorme Wild Area om te ontdekken, Max Raid Battles met andere spelers en meer. Je kunt zelfs met je Pokémon spelen en koken in het Pokémon Camp!

  Pokémon HOME
  Pokémon HOME is een clouddienst voor de Nintendo Switch en compatibele mobiele apparaten. Het is een plek waar alle Pokémon bijeengebracht kunnen worden. Door een Nintendo-account te koppelen aan zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie van Pokémon HOME heb je in beide versies toegang tot dezelfde Pokémon-boxen!

  Met Pokémon HOME kun je Pokémon overdragen tussen compatibele games, Pokémon onderweg ruilen en nog veel meer!

  Pokémon Sword/Shield - Game Uitbreiding
  Er zijn meer gebieden, Pokémon, personages, handige voorwerpen en nog veel meer verkrijgbaar als downloadbare content! Deze content zit niet standaard bij de game en wordt apart verkocht.
  48,75


  Titel: Pokemon Sword - Switch
  Prijs: € 48,75
  Productcode: 9200000107075673


   

Er staat je een groots Pokémon-RPG-avontuur te wachten in Pokémon Sword en Pokémon Shield voor de Nintendo Switch! Welkom in Galar!
Beleef de spannendste avonturen in Galar, een uitgestrekt gebied met verschillende omgevingen, van het idyllische ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top