Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

12 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch D


 • 12 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch D
  12 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch D Dit is de 12 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch. Geniet van competitieve en coöperatieve online gaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

  Voordelen van een online lidmaatschap: Speel klassieke NES-games altijd en overal. Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online! Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft. Maak d.m.v. opslag in de cloud online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken. Hoe je een downloadcode gebruikt in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch
  Voor dat je begint: je hebt een internetverbinding en een Nintendo-account nodig om de Nintendo eShop op de Nintendo Switch te bezoeken. Let op: het lidmaatschap is maar op 1 account in te wisselen. Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop te openen. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies CODE GEBRUIKEN links op het scherm. Voer de downloadcode van 16 tekens in. Sommige in winkels verkrijgbare kaarten voor Nintendo Switch-software bevatten zowel een controlenummer als een downloadcode. Zorg dat je de downloadcode invoert (geen streepjes in de cijferreeks) en niet het controlenummer (bevat streepjes, bijv. XXXX-A00000-000000, F50EEUR-A00000-000000). Letters en symbolen die niet in prepaidcodes voorkomen (waaronder O, I, Z, komma's, streepjes etc.), kunnen niet worden gebruikt op het schermtoetsenbord. Kies OKÉ. Zodra de code is bevestigd, begint het downloaden van de software. Het softwarepictogram verschijnt in het HOME-menu, met een balk die de downloadvoortgang toont. De voortgangsbalk verdwijnt zodra het downloaden van de game voltooid is.

  19,99


  Titel: 12 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch D
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000102678294


   

Dit is de 12 maanden Online Lidmaatschap - Nintendo Switch. Geniet van competitieve en coöperatieve online gaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

Voo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top