Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue


 • Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
  Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue Dopper Original drinkfles bidon 450 ml paars is ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic afval te verminderen. De drinkfles bidon van Dopper bestaat uit 3 onderdelen, waardoor die gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien kan met de witte cup en de dop een beker gevormd worden. De mooie, handige en duurzame drinkfles is te wassen in de vaatwasser. De paarse bidon is geschikt voor het meenemen van koude dranken.* Geschikt voor het meenemen van koude dranken* Handig, mooi en duurzaam* Ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic terug te dringen* Bestaande uit 3 onderdelen* Kan in de vaatwasser* Witte cup en dop kunnen een beker vormenBekijk de volgende pagina voor schoonmaak tips: https://dopper.com/nl/updates/dopper-schoonmaken/?mc_cid=293b8cfdc6&mc_eid=45729e3ec5Bestel de Dopper Original drinkfles bidon 450 ml paars nu eenvoudig online!

  12,5


  Titel: Dopper Original drinkfles - 450 ml - Pacific Blue
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000076129308


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top