Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Dopper Original drinkfles bidon 450 ml aqua


 • Dopper Original drinkfles bidon 450 ml aqua
  Dopper Original drinkfles bidon 450 ml aqua De Dopper Original drinkfles bidon 450 ml aqua is geschikt voor het meenemen van koude dranken. De Dopper drinkfles is ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic flesjes terug te dringen. Het duurzame model bestaat uit drie onderdelen waardoor het makkelijk schoon te maken is. De drinkfles van Dopper kan in de vaatwasser en de witte cup en dop kunnen een beker vormen. De Dopper Original is verkrijgbaar in meerdere kleuren.* Geschikt voor het meenemen van koude dranken* Handig, mooi en duurzaam* Ontworpen om de hoeveelheid single-use plastic terug te dringen* Bestaande uit 3 onderdelen* Kan in de vaatwasser* Witte cup en dop kunnen een beker vormen* Verkrijgbaar in meerdere kleurenBekijk de volgende pagina voor schoonmaak tips: https://dopper.com/nl/updates/dopper-schoonmaken/?mc_cid=293b8cfdc6&mc_eid=45729e3ec5Bestel de Dopper Original drinkfles bidon 450 ml aqua nu eenvoudig online!

  12,5


  Titel: Dopper Original drinkfles bidon 450 ml aqua
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000076129306


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top