De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Maxx - Coolstar - Luchtkoeler/ventilator


 • Maxx - Coolstar - Luchtkoeler/ventilator
  Maxx - Coolstar - Luchtkoeler/ventilator Deze luchtkoeler zorgt voor een aangename verkoeling in de hete zomermaanden. De aircooler heeft geen dure koelmiddelen, maar koelt de ruimte met behulp van water.

  Tijdelijk worden er ook gratis 2 koelelementen en een koelzakje voor meegeleverd ! Deze kunnen in de vriezer bewaard worden en zonodig in het waterreservoir van de Maxx aircooler worden gelegd met extra koud water. Zorgt voor extra verfrissing !

  Deze extra accessoires zijn een tijdelijke actie tot einde voorraad.

  De aircooler heeft de volgende functies:
  - Koelen: door water te verdampen koelt hij de lucht, ook in een vochtige of winderige ruimte.
  - Luchtbevochtigen: het verdampte water bevochtigt de lucht in de ruimte.
  - Lucht reinigen: een werkend apparaat filtert tevens fijnstof, vezeltjes enz. als ook luchtverontreiniging en nicotine uit de lucht en draagt zo bij aan een schonere en gezondere omgeving.
  - Zwenken: de gekoelde lucht kan horizontaal 120° zwenkend worden uitgeblazen. De verticale richting kan handmatig worden ingesteld.
  - Ventilator: de ventilator kan op verschillende blaaswijzen en snelheden worden ingesteld.
  Verschil tussen een Aircooler en een Mobiele Airco
  Een aircooler werkt in tegenstelling tot een mobiele airco zonder compressor of warmtepomp. Het werkingsprincipe is als volgt: In de luchtkoeler wordt water langs een rooster of geleidt. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries. Dankzij dit werkingsprincipe zijn de aircoolers erg geschikt om te gebruiken waar men graag de ramen open heeft op warme dagen. Ook in zeer slecht geisoleerde, tochtige ruimtes zoals een legertent komen de aircoolers goed tot hun recht.

  Een nadeel van deze techniek is dat er op deze manier meer vocht in de lucht komt wanneer het koeler wordt en de relatieve luchtvochtigheid dus wordt verhoogd. Een hogere luchtvochtigheid geeft een benauwd gevoel waardoor deze techniek minder effectief is dan bij een Let op: een aircooler is géén mobiele airco. In de praktijk is een aircooler een ventilator die een frissere wind produceert en de kamertemperatuur dus niet verlaagt!

  Let op: een aircooler is géén mobiele airco. In de praktijk is een aircooler een ventilator die een frissere wind produceert en de kamertemperatuur dus niet verlaagt!

  89,99


  Titel: Maxx - Coolstar - Luchtkoeler/ventilator
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9200000108775710


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top