Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak


 • AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak
  AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak De AEG VX7-2-CR-A stofzuiger met zak is de ideale allround stofzuiger. De VX7-2-CR-A is energiezuinig, levert erg goede prestaties op harde vloeren en ook op zachte ondergronden is het één van de betere stofzuigers. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de AEG VX7-2-CR-A dankzij de speciale turboborstel. Het gewicht van 4,43 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG VX7-2-CR-A heeft een snoerlengte van 9 m, prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Klaar met stofzuigen? Parkeer de stofzuiger eenvoudig horizontaal of verticaal.

  Wil jij een energiezuinige, handzame stofzuiger waarmee je gemakkelijk dierenharen kunt verwijderen? Dan is de AEG VX7-2-CR-A ideaal voor jou.

  Productvoordelen van de AEG VX7-2-CR-A:

  De AEG VX7-2CR-A is beste uit de test Consumentenbond Maart 2019.
  Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter.
  Eenvoudig op te tillen door het lichte gewicht van 4,47 kg.
  Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
  Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
  Meerdere zuigmonden meegeleverd.
  Hygiënische 180° Access-deksel waarmee je de stofzuigerzak snel en moeiteloos vervangt.
  Bevestig de telescoopbuis via een kliksyteem aan de slang, waardoor hij nooit los kan gaan zitten.
  Rubberen zwenkwielen waarmee je gemakkelijk om meubels heen kunt stofzuigen.

  Goed om te weten:

  Beschikt over een geïntegreerde parkeerfunctie waarmee je de stofzuigers horizontaal als verticaal weg kunt zetten.

  De AEG VX7-2-CR-A - stofzuiger met zak wordt standaard geleverd met:

  Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpoligtapijt.
  Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.
  Een Advanced Precision 3-in-1 accessoire met:
  Meubelborstel/Plumeau: voor het stofzuigen van plinten, kasten en kwestbare items.
  Spleetzuigmond: keer de zuigmond om en bereik ook kieren en spleten.
  Zuigmond voor zitbanken: klap de spleetzuigmond uit, er ontstaat een brede zuigmond - 18 centimeter, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.

  De belangrijkste kenmerken van de AEG VX7-2-CR-A:

  Stil en energiezuinig  De AEG VX7-2-CR-A X Power is een stille en energiezuinige stofzuiger. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt er samen met het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor minder lawaai tijdens het stofzuigen, zonder in te leveren op prestatie.

  Handzame stofzuiger  Je huis staat vol met meubels en accessoires waardoor het soms moeilijk is om hier omheen schoon te maken. Deze stofzuiger is voorzien van de 360⁰ Motion Technology. Dit betekent dat de stofzuiger zwenkwielen heeft zodat je gemakkelijk om meubels en accessoires heen kunt stofzuigen maar ook kunt schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger heeft een snoer van 9 meter en daarmee een actieradius van 12 meter. Ideaal want zo hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen en kun je gewoon door.

  Gemakkelijk stofzuigerzak legen  Het 180° Access-deksel geeft je volledig 180° toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger. Zo kun je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel vervangen.

  Uitwasbaar Hepa-13 filter  In deze stofzuiger zit een Allergy Plus filter, dit filter houdt 99,95% van alle stof en vuil tegen, ideaal voor mensen met (stof)allegie. Daarnaast is het filter uitwasbaar en hoeft daarom niet vaak vervangen te worden.

  Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop  Stofzuig met meer gemak dankzij de manuele zuigkrachtregeling. Gebruik de draaiknop om de stofzuiger harder of zachter te laten zuigen. Ideaal wanneer je wisselt van vloersoort of bij het stofzuigen van een kleed, tapijt of mat.

  Accessoires

  De VX7-2-CR-A wordt geleverd met een roestvrijstalen buis, een combinatiezuigmond, een parketborstel en een turbo-zuigmond en 3-in-1 accessoire voor meubels en kieren.

  » DustMagnet Silent Combinatiezuigmond  Deze combizuigmond is de standaard zuigmond voor harde en tapijten. De zuigmond heeft aan de voor- en achterzijde borstels die in- en uitgeklapt kunnen worden.

  » Parketzuigmond  De parketborstel is ontworpen voor het stofzuigen van alle soorten harde vloeren - waaronder ook meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout. De parketborstel heeft de zachte borstels aan de onderzijde van de zuigmond. Hierdoor glijdt de zuigmond zonder weerstand over de grond glijdt en voorkom je krassen.

  » Turbo DEX Turbozuigmond  Om gemakkelijk dierenharen te kunnen verwijderen wordt er er ook een speciale turbozuigmond meegeleverd. Deze kan gemakkelijk bevestigd worden aan de handgreep zodat je hem altijd bij je hebt. Ook is de turbozuigmond is bijzonder geschikt voor het stofzuigen op vloerbedekking. Door de draaiende borstels worden haren en pluizen moeiteloos opgezogen.

  » Advanced Precision 3-in-1 accessoire  Met het 3-in-1 accessoire bereik je ook de moeilijk bereikbare plekken met slechts één zuigmond:

  1. Meubelborstel/Plumeau: voor het stofzuigen van plinten, kasten en kwestbare items.
  2. Spleetzuigmond: keer de zuigmond om en bereik ook kieren en spleten.
  3. Zuigmond voor zitbanken: klap de spleetzuigmond uit, er ontstaat een brede zuigmond - 18 centimeter, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.

  229,0 179


  Titel: AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 179,00
  Productcode: 9200000082406340


   

De AEG VX7-2-CR-A stofzuiger met zak is de ideale allround stofzuiger. De VX7-2-CR-A is energiezuinig, levert erg goede prestaties op harde vloeren en ook op zachte ondergronden is het één van de betere stofzuigers. Heb je een stofallergie? Deze stof....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top