Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Duux Whisper Ventilator Wit DXCF03 - Zeer Stille S


 • Duux Whisper Ventilator Wit DXCF03 - Zeer Stille S
  Duux Whisper Ventilator Wit DXCF03 - Zeer Stille S Whisper doet zijn naam eer aan en is een van de stilste ventilatoren van zijn soort. Het kleine beetje geluid dat wordt geproduceerd lijkt op de wind die je buiten hoort ritselen. Je kunt eenvoudig schakelen tussen de 26 windsnelheden en richtingen van de luchtstroom. Deze staande ventilator is in hoogte verstelbaar en draait zowel naar links en rechts als naar boven en beneden. Zo wordt de koele lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld.

  DE VOORDELEN VAN WHISPER OP EEN RIJTJE:

  26 instelbare snelheden waaronder natuurlijke bries en nachtstand In hoogte verstelbaar van 76 tot 95cm Fluisterstil (13dB) 90⁰ horizontale en 100⁰ verticale swing Bereik windstroom van 15 meter Inclusief afstandsbediening Perfect voor grote ruimtes
  Typerend voor deze ventilator is de enorme kracht. Met gemak wordt een sterke stroom koele lucht tot wel 15 meter ver geblazen. Ideaal als je een wat grotere ruimte wilt verkoelen. Je bedient de Whisper gewoon vanuit je stoel, met de handige afstandsbediening. Kies zelf welke stand jij het prettigst vindt: handmatige snelheid, 'natuurlijke bries' of bijvoorbeeld de nachtmodus waarbij je in slaap wordt gesust door het suizen van de wind.

  Krachtig en stil
  De Whisper is superkrachtig én extreem stil. Door de slimme structuur van dubbele ventilatorbladen is het product tot wel 7 keer krachtiger dan traditionele ventilatoren. Daarnaast is de Whisper erg stil met een geluidsniveau vanaf 13dB.

  26 windsnelheden
  Waar de meeste ventilators slechts 1, 2 of 3 verschillende windsnelheden bieden, telt de Whisper er maar liefst 26. Zo bepaal je precies hoe hard de wind door de ruimte blaast.

  Timer tot 12 uur
  Dankzij de timer hoef je de ventilator niet eens uit te zetten. Bepaal van tevoren hoeveel uur je verkoeling wilt. Na die tijd stopt hij automatisch.

  129,00 129


  Titel: Duux Whisper Ventilator Wit DXCF03 - Zeer Stille S
  Prijs: € 129,00
  Productcode: 9200000089691168


   

Whisper doet zijn naam eer aan en is een van de stilste ventilatoren van zijn soort. Het kleine beetje geluid dat wordt geproduceerd lijkt op de wind die je buiten hoort ritselen. Je kunt eenvoudig schakelen tussen de 26 windsnelheden en richtingen v....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top