Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dyson Pure Cool tower 2018 - Luchtreinigingsventil


 • Dyson Pure Cool tower 2018 - Luchtreinigingsventil
  Dyson Pure Cool tower 2018 - Luchtreinigingsventil De Dyson Pure Tower Cool detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen en maakt daar real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer. Op het ingebouwde lcd-scherm kunt u door middel van live rapporten zien welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in uw kamer zijn. De Air Multiplier™ technologie zorgt ervoor dat iedere seconde een gelijkmatige, krachtige luchtstroom van 290 liter wordt verspreidt, zodat er door de hele kamer gezuiverde lucht circuleert.

  Luchtreiniger en ventilator in één
  Inclusief handige app waarmee je de luchtreinigingsventilator op afstand kan bedienen. Let op: de App vereist een 2.4GHz of 5GHz Wi-Fi connectie en een mobiel apparaat waarop apps geinstalleerd kunnen worden.
  Het LCD scherm zorgt er voor dat je in een oogopslag de luchtkwaliteit kan monitoren
  Het is een luchtreinigingsventilator, geen airco. Je kan dus geen doeltemperatuur instellen.  Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron uit de lucht. En aangezien u kunt kiezen uit een gerichte modus en een oscillatiemodus, kunt u de lucht naar elke gewenste plek sturen. Nieuwe 350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren. Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat u kunt kiezen waar u de lucht wilt hebben. In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen. In de nachtmodus worden de stilste luchtstroominstellingen gebruikt. Het apparaat blijft veranderingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren, maar gebruikt daarbij de stilste instellingen en een gedimd scherm. Eenvoudig te onderhouden filters. Ingebouwde herinneringen geven aan wanneer het filter vervangen moet worden.

  Tip: Op zoek naar een kleiner model? Bekijk dan het tafelmodel, de Dyson Pure Cool Desk

  Productspecificaties Dyson Pure Cool 2018
  • Filtertype: Koolstoffilter en HEPA-filter van glasvezel
  • Wifi connect & besturing via gratis Dyson Connect App. Let op: de App vereist een 2.4GHz of 5GHz Wi-Fi connectie en een mobiel apparaat waarop apps geinstalleerd kunnen worden.
  • Draaicirkel (oscillatie): 350 graden
  • Eenvoudig te kantalen: 10 graden
  • Aantal snelheidsinstellingen: 10
  • Sleeptimer: ja
  • Luchtstroom: 290 Liter per seconde
  • Geluidsniveau: 64 dB
  • Snoerlengte: 1.8 meter
  • Gewicht: 5 kg
  • 2 jaar garantie

  Standaard meegeleverd
  Afstandbediening

  580


  Titel: Dyson Pure Cool tower 2018 - Luchtreinigingsventil
  Prijs: € 580,00
  Productcode: 9200000093498171


   

De Dyson Pure Tower Cool detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen en maakt daar real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer. Op het ingebouwde lcd-sche....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top