De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon


 • Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon
  Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon De Philips FC9742/09 is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Het gewicht van 5,5 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. De Philips FC9742/09 heeft een snoerlengte van 7 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Productvoordelen van de Philips FC9742/09: Extra groot stofreservoir van 2 liter.Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.De Philips FC9742/09 is voorzien van de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren.Houd de lucht in je huis zuiver en gezond met het meegeleverde allergiefilter.
  Goed om te weten: Omdat de stofbak los te legen is bespaar je geld op stofzuigerzakken.Met een bereik van 7 meter van stekker tot mondstuk maak je langer schoon zonder dat je de stofzuiger tussendoor los hoeft te koppelen.
  De Philips FC9742/09 stofzuiger wordt standaard geleverd met: Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpoligtapijt.Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.Extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout.
  Energielabel Philips PowerPro Expert Energie-efficiëntieklasse: A+Erg sterke zuigkracht op harde vloerenMiddelmatige zuigkracht op zachte vloerenStofemissieklasse: AGeluidsniveau: 76 dB
  Belangrijkste kenmerken Philips PowerPro Expert Met handige geïntegreerde accessoires De stofzuiger is voorzien van verschillende opzetstukken, zoals een handig spleetmondstuk voor het reinigen van meubels. Deze accessoires zijn geïntegreerd in de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het stofzuigen. Schonere lucht in je huis Het Clean Air-filtersysteem vangt 99,9% van fijnstof op, waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt. Dit is ideaal voor mensen met een allergie en die een hygiënischere omgeving wensen. Multifunctionele reiniging Het TriActive+-mondstuk opent de tapijtpool voorzichtig voor een grondigere reiniging. Luchtkanalen aan de voorzijde zuigen grote kruimels naar binnen en met de borstels aan de zijkanten kun je dicht langs de randen van meubels en wanden stofzuigen. Gebruiksgemak Omdat de stofbak los te legen is, bespaar je geld op stofzuigerzakken. Met een bereik van 7 meter van stekker tot mondstuk maak je langer schoon zonder dat je de stofzuiger tussendoor los hoeft te koppelen. Productkenmerken Philips PowerPro FC9742/09 Specificaties Lengte snoer: 7 mStofinhoud: 2 LUitblaasfilter: AllergiefilterGewicht: 5,5 kgAfmetingen (l x b x h): 505 x 292 x 292 mm

  163


  Titel: Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon
  Prijs: € 163,00
  Productcode: 9200000079735613


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top