Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon


 • Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon
  Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon De Philips FC9742/09 is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Het gewicht van 5,5 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. De Philips FC9742/09 heeft een snoerlengte van 7 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.
  Productvoordelen van de Philips FC9742/09: Extra groot stofreservoir van 2 liter.
  Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
  De Philips FC9742/09 is voorzien van de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren.
  Houd de lucht in je huis zuiver en gezond met het meegeleverde allergiefilter.
  Goed om te weten Wanneer je bij Philips je stofzuiger tot 3 maanden na aankoop registreert ontvang je 5 jaar garantie op de motor van je stofzuiger. Ga naar philips.nl om je product te registreren. Tijdens de registratie wordt gevraagd het typenummer en de aankoopdatum te vermelden. Na deze registratie ontvangt je een e-mail ter bevestiging van je registratie en daarmee ook je extra garantie. Voordelen van de Philips PowerPro: Omdat de stofbak los te legen is bespaar je geld op stofzuigerzakken.
  Met een bereik van 7 meter van stekker tot mondstuk maak je langer schoon zonder dat je de stofzuiger tussendoor los hoeft te koppelen.
  De Philips FC9742/09 stofzuiger met zakzak wordt standaard geleverd met: Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpoligtapijt.
  Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
  Extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout.
  Energielabel Philips PowerPro Expert
  Energie-efficiëntieklasse: A+ Erg sterke zuigkracht op harde vloeren Middelmatige zuigkracht op zachte vloeren Stofemissieklasse: A Geluidsniveau: 76 dB
  Bekijk uitgebreide uitleg over het energielabel
  Belangrijkste kenmerken Philips PowerPro Expert Met handige geïntegreerde accessoires
  De stofzuiger is voorzien van verschillende opzetstukken, zoals een handig spleetmondstuk voor het reinigen van meubels. Deze accessoires zijn geïntegreerd in de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het stofzuigen.

  Schonere lucht in je huis
  Het Clean Air-filtersysteem vangt 99,9% van fijnstof op, waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt. Dit is ideaal voor mensen met een allergie en die een hygiënischere omgeving wensen.

  Multifunctionele reiniging
  Het TriActive+-mondstuk opent de tapijtpool voorzichtig voor een grondigere reiniging. Luchtkanalen aan de voorzijde zuigen grote kruimels naar binnen en met de borstels aan de zijkanten kun je dicht langs de randen van meubels en wanden stofzuigen.

  Gebruiksgemak
  Omdat de stofbak los te legen is, bespaar je geld op stofzuigerzakken. Met een bereik van 7 meter van stekker tot mondstuk maak je langer schoon zonder dat je de stofzuiger tussendoor los hoeft te koppelen.
  Productkenmerken Philips PowerPro FC9742/09 Specificaties
  Lengte snoer: 7 m Stofinhoud: 2 L Uitblaasfilter: Allergiefilter Gewicht: 5,5 kg Afmetingen (l x b x h): 505 x 292 x 292 mm

  199,0 159,99


  Titel: Philips PowerPro Expert FC9742/09 - Stofzuiger zon
  Prijs: € 159,99
  Productcode: 9200000079735613


   

De Philips FC9742/09 is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren en parket. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Het gewicht van 5,5 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top