Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger • Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger

  Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger Geniet dagelijks van een schoner huis en auto met de Philips Kruimelzuiger FC6149/01. Met deze handige afneembare kruimelzuiger reinig je niet alleen de vloer, maar ook de meubels. De cyclonische stofzuiger zonder zak met 2 fasen garandeert optimale prestaties terwijl het aerodynamische mondstuk zorgt voor superieure stofopname. Liever een kruimelzuiger die je ook soms kan gebruiken als stofzuiger? Bekijk dan onze draadloze stofzuigers die ook gebruikt kunnen worden als kruimelzuiger.
  Belangrijkste kenmerken van de Philips kruimelzuiger: Aërodynamisch mondstuk
  Het aërodynamische mondstukontwerp van de Philips MiniVac is ontworpen voor een maximale stofopname van zelfs de kleinste stofdeeltjes. De ergomische vorm van het mondstuk helpt je om zelfs op moeilijk bereikbare gebieden schoon te maken.

  Cyclonisch, zonder zak met 2 fasen
  De cyclonische stofzuiger zonder zak zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt.

  Krachtige 12 V NiMH-batterijen
  De krachtige, duurzame NiMh-batterijen (nikkel-metaalhydride) van de Philips MiniVac hebben niet te lijden onder een geheugeneffect. Dit effect vermindert op den duur de capaciteit van batterijen, waardoor de levensduur wordt verkort. Daardoor gaat de MiniVac met NiMh-batterijen langer mee ten opzichte van producten met standaard NiCdbatterijen (nikkel-cadmium), die wel worden beïnvloed door een geheugeneffect.

  Oplader
  Je kunt de Philips MiniVac opbergen op een handig oplaadstation dat je aan de muur kunt bevestigen of op een tafel kunt zetten. Dankzij de krachtige oplaadbare batterij is de MiniVac altijd klaar voor gebruik.

  Reinigt alle oppervlakken in jouw auto
  De Philips MiniVac Car is ideaal voor het schoonmaken van jouw auto. Dankzij de autostekker bereikt het apparaat zelfs de meest lastige gedeelten van jouw auto, zonder dat je de MiniVac hoeft op te laden. Altijd klaar voor gebruik!

  Prettig handvat
  De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en je de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als je wilt.

  Uitgebreid assortiment van accessoires
  De Philips MiniVac wordt geleverd met een uitgebreid assortiment accessoires voor het schoonmaken van jouw huis en auto met minimale inspanning. Inclusief een kleine en een grote borstel, klein en groot spleetmondstuk en een lange slang; ideaal voor het schoonmaken van de meest onbereikbare plekken. Kortom, de ideale combinatie voor het schoonmaken van jouw huis of auto!

  Opbergtas
  Met de opbergtas kun je alle accessoires en de autostekker op één plaats opbergen, zodat je altijd alles bij je hebt om jouw auto schoon te maken!

  Specificaties: Ontwerp
  Kleur: Diepzwart met oranje accenten Kenmerken: Doorzichtige stofbak Performance
  Looptijd: 11 minuut/minuten Geluidsniveau (Lc IEC): 81 dB Luchtsnelheid (max.): 840 l/min Ingangsvermogen (max.): 120 W Zuigkracht (max): 22 W Onderdruk (max.): 4,2 kPa Batterijvoltage: 12 volt Oplaadtijd: 16-18 uur Filtering
  Filtersysteem: Cyclonische actie in 2 fasen Stofinhoud: 0,5 l Bruikbaarheid
  Speciale functies: Oplaadindicatie, Soft-touch handvat Mondstukken en accessoires
  Overige accessoires: Oplaadstation

  72,99


  Titel: Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger
  Prijs: € 72,99
  Productcode: 9000000012862210


   

Geniet dagelijks van een schoner huis en auto met de Philips Kruimelzuiger FC6149/01. Met deze handige afneembare kruimelzuiger reinig je niet alleen de vloer, maar ook de meubels. De cyclonische stofzuiger zonder zak met 2 fasen garandeert optimale....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top