Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Kobo Clara HD hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Clara H


 • Kobo Clara HD hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Clara H
  Kobo Clara HD hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Clara H ✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Zwarte hoes van WHITE RHINO® voor uw Kobo CLara HD e-reader. Als u uw Kobo e-reader echt goed wilt beschermen tegen krassen, vuil en vocht, dan moet de beschermhoes zelf natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Het gebruikte materiaal is dan ook uitermate stevig, soepel en resistent. De hoes ligt prettig in de hand en is licht van gewicht. Bovendien heeft deze cover een handige ‘slaapfunctie’ Naast zorgen voor de bescherming van uw apparaat moet een etuis er natuurlijk ook goed uitzien. Met dit stijlvolle kunstleer straalt u absolute luxe uit.

  Kenmerken ✅ Beschermt tegen vuil, vocht, krassen en valschade
  ✅ Met handige ‘slaapfunctie’
  ✅ Ligt prettig in de hand
  ✅ Licht van gewicht

  Voordelen Deze luxueuze hoes beschermt de voor én -achterzijde van uw toestel. Het gebruikte materiaal ziet er net uit als echt leder, maar is thermoplastisch polyurethaan. Het is dus uitermate stevig, soepel en heel resistent. Het voelt zacht en aangenaam aan in de hand, en beschermt goed tegen krassen en vuil. Het is heel gemakkelijk schoon te houden en is niet zwaar. Als u het etuis sluit gaat de e-reader automatisch in slaapstand, wanneer u de omslag weer opent gaat ook de e-reader weer aan.
  Praktische tips Haal af en toe het beschermhoesje van je iPhone en maak het schoon. Zo krijgt ook het fijnste vuil geen kans je iPhone te beschadigen. Gebruik voor het schoonmaken van het hoesje geen chemische middelen. Lauw water en een milde zeepoplossing zijn voldoende.
  Hoe te gebruiken? 1.) Haal de cover uit de verpakking. 2.) Open het deksel en kijk goed naar de uitsparing in het beschermhoesje 3.) Plaats de e-reader vervolgens in de beschermhoes en druk hem licht aan op de hoeken. 4.) Bij het indrukken hoort u een "klikgeluid", wat betekent dat u de e-reader op de juiste manier in de hoes heeft geplaatst.

  19,72


  Titel: Kobo Clara HD hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Clara H
  Prijs: € 19,72
  Productcode: 9200000108974461


   

✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Zwarte hoes van WHITE RHINO® voor uw Kobo CLara HD e-reader. Als u uw Kobo e-reader echt goed wilt beschermen tegen krassen, vuil en vocht, dan moet de beschermhoes zelf natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Het gebruikte m....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top