Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kobo Aura H2O hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Aura H2


 • Kobo Aura H2O hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Aura H2
  Kobo Aura H2O hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Aura H2 ✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Beschermhoes van WHITE RHINO® voor de best mogelijke bescherming van uw Kobo Aura H2O Edition 2 e-reader. Als u uw Kobo e-reader echt goed wilt beschermen tegen krassen, vuil en vocht, dan moet de beschermhoes zelf natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Deze beschermhoes is van absolute topkwaliteit en niet voor niets wereldwijd de meest verkochte hoes. Naast zorgen voor de bescherming van uw apparaat moet een etuis er natuurlijk ook goed uitzien. Met dit stijlvolle kunstleer straalt u absolute luxe uit.

  Kenmerken ✅ Optimale bescherming tegen krassen, vuil en vocht
  ✅ Duurzaam materiaal
  ✅ Luxueuze uitstraling
  ✅ Lichtgewicht

  Voordelen Deze luxueuze hoes beschermt de voor én achterzijde van uw toestel. Het gebruikte materiaal ziet er net uit als echt leder, maar is thermoplastisch polyurethaan. Het is dus uitermate stevig maar ook soepel en heel resistent. Het voelt zacht en aangenaam aan in de hand, en beschermt goed tegen krassen en vuil. Het is heel gemakkelijk schoon te houden en is niet zwaar. Als u het etuis sluit gaat de e-reader automatisch in slaapstand, wanneer u de omslag weer opent gaat ook de e-reader weer aan.

  Praktische tips Veeg de beschermhoes aan de buitenkant regelmatig af met een lichtelijk vochtige doek om hem te reinigen. Gebruik eventueel een milde zeepoplossing. Verwijder de e-reader af en toe, om hem ook aan de binnenkant schoon te maken. Gebruik hiervoor een licht vochtige doek en eventueel een milde zeepoplossing. Laat goed drogen voordat u de e-reader terug plaatst.
  Hoe te gebruiken? 1.) Haal de hoes uit de verpakking. 2.) Open het deksel en kijk goed naar de uitsparing in het beschermhoesje 3.) Plaats de e-reader vervolgens in de beschermhoes en druk hem licht aan op de hoeken 4.) Bij het indrukken hoort u een "klikgeluid", wat betekent dat u de e-reader op de juiste manier in de hoes heeft geplaatst.

  12,99


  Titel: Kobo Aura H2O hoes WHITE RHINO ® Luxe Kobo Aura H2
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000108985138


   

✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Beschermhoes van WHITE RHINO® voor de best mogelijke bescherming van uw Kobo Aura H2O Edition 2 e-reader. Als u uw Kobo e-reader echt goed wilt beschermen tegen krassen, vuil en vocht, dan moet de beschermhoes zelf natuurlijk ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top