Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

WHITE RHINO ® Kobo Aura Edition 2 hoes Zwart ( 115


 • WHITE RHINO ® Kobo Aura Edition 2 hoes Zwart ( 115
  WHITE RHINO ® Kobo Aura Edition 2 hoes Zwart ( 115 ✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Hoes van WHITE RHINO ® voor bescherming van uw Kobo Aura Edition 2 e-reader. Dankzij het smaakvolle ontwerp van deze hoes voor uw e-reader is uw apparaat niet alleen goed beschermd tegen onder meer krassen en vuil, maar krijgt het ook een uitermate luxueuze uitstraling. De cover, die net echt leder lijkt, kan u gewoon openklappen als een klassiek boek en ligt uiterst aangenaam in de hand. U heeft met dit product kortom de ultieme combinatie van hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling gevonden.

  Kenmerken ✅ Bescherming tegen krassen en vocht
  ✅ Luxueuze uitstraling
  ✅ Lichtgewicht
  ✅ Magnetische sluiting

  Voordelen Dankzij het materiaal dat werd gebruikt voor het ontwikkelen van dit artikel wordt optimale bescherming van uw e-reader verzekerd. Thermoplastisch polyurethaan is tegelijk uitermate stevig en zeer soepel zodat u geniet van protectie tegen vuil en krassen, maar ook zorgt voor het opvangen van schokken bij valschade. De omslag lijkt net van leder te zijn, waardoor uw e-reader bijvoorbeeld niet misstaat tussen de klassieke boeken in uw boekenkast, en u er heerlijk luxueus mee voor de dag komt. Dit etuis is licht van gewicht en stevig, stijlvol en functioneel tegelijkertijd.
  Praktische tips Veeg de omslag van uw e-reader regelmatig af met een lichtelijk vochtige doek. Zo houdt u uw hoesje proper en verzekerd van een lange levensduur. Ideaal als cadeau.
  Hoe te gebruiken? 1.) Haal de hoes uit de verpakking. 2.) Klik uw e-reader in het juiste deel van de beschermhoes. 3.) Sluit de beschermkap als u klaar bent met lezen.

  13,99


  Titel: WHITE RHINO ® Kobo Aura Edition 2 hoes Zwart ( 115
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000108636153


   

✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Hoes van WHITE RHINO ® voor bescherming van uw Kobo Aura Edition 2 e-reader. Dankzij het smaakvolle ontwerp van deze hoes voor uw e-reader is uw apparaat niet alleen goed beschermd tegen onder meer krassen en vuil, maar krijgt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top