Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP ENVY 5030 - All-in-One Printer


 • HP ENVY 5030 - All-in-One Printer
  HP ENVY 5030 - All-in-One Printer Met de HP ENVY 5030 kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. De veelzijdige printer van HP is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk, zodat je in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos kunt afdrukken. Ook kun je heel eenvoudig een kopie van een document maken of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Dankzij de HP app kun je printopdrachten versturen naar je printer. Ook kun je in deze app het inkt- en papierniveau van je printer bekijken. Ook is de HP Envy printer eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay dat op de printer zit.

  Kenmerken van de HP ENVY 5030:
  ✔ Geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges.

  ✔ Deze printer kan automatisch dubbelzijdig printen.

  ℹ Goed om te weten: De meegeleverde cartridges zijn voor 20% gevuld. Wil je meer inkt capaciteit? Schaf dan XL cartridges aan. Passende inktcartridge: HP 304 - Inktcartridge zwart & HP 304 - Inktcartridge / Kleur.
  Of bekijk andere suggesties in de aanvulpagina. Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding.


  64,95


  Titel: HP ENVY 5030 - All-in-One Printer
  Prijs: € 64,95
  Productcode: 9200000081109584


   

Met de HP ENVY 5030 kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. De veelzijdige printer van HP is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk, zodat je in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos kunt afdrukken. Ook kun je heel ee....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top