Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Canon PIXMA MG2550S - All-in-One Printer / Zwart


 • Canon PIXMA MG2550S - All-in-One Printer / Zwart
  Canon PIXMA MG2550S - All-in-One Printer / Zwart De Canon PIXMA MG2550S is een goede All-in-One voor dagelijks printen, scannen en kopiëren. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's. Het printsysteem van de compacte Canon PIXMA MG2550S is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak.
  Printen, scannen, kopiëren – gemakkelijk thuis printen De ideale All-in-One voor thuis, waarmee je snel documenten en foto's kunt printen, scannen en kopiëren zonder in te leveren op kwaliteit. De Canon PIXMA MG2550S is een stijlvolle, compacte en gebruiksvriendelijke printer die mooi op je bureau past.
  Betaalbare printer, hoogwaardige printkwaliteit De Canon PIXMA MG2550S biedt ongelooflijk veel waar voor je geld: een betaalbare printer voor thuis die documenten en foto's van superieure kwaliteit produceert. FINE-cartridgetechnologie betekent diepe zwarttinten, levendige kleuren en een verbluffend detailniveau.
  Kenmerken van de Canon MG2550S All-in-One Printer Kopiëren, printen en scannen met een betaalbare All-in-One Snel documenten en foto's printen Prints van hoge kwaliteit De kinderen kunnen hun creativiteit loslaten met Creative Park Premium. Plak, knip en print leuke dieren, kaarten, kalenders. etc Kies voor de XL-inktcartridges om nog meer te besparen op printen!
  Inhoud van de verpakking • All-in-One printer – Canon PIXMA MG2550S • Installatie-cartridges (20% gevuld met inkt) • Netsnoer • Installatie-CD-ROM (CD alleen voor Windows – stuurprogramma's voor Mac zijn online beschikbaar) • Handleidingen en andere documenten
  Goed om te weten ● Een usb printerkabel is niet inbegrepen ● Deze printer beschikt niet over WiFi ● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat ● Print meer voor minder met XL-Cartridges van Canon. Tot 50% goedkoper per pagina, dus ideaal voor als je veel print.

  51


  Titel: Canon PIXMA MG2550S - All-in-One Printer / Zwart
  Prijs: € 51,00
  Productcode: 9200000063061981


   

De Canon PIXMA MG2550S is een goede All-in-One voor dagelijks printen, scannen en kopiëren. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's. Het printsysteem van de compacte Canon PIXMA MG2550S is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak.
P....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top