0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

HP OfficeJet 3833 - All-in-One Printer


 • HP OfficeJet 3833 - All-in-One Printer
  HP OfficeJet 3833 - All-in-One Printer Deze HP OfficeJet 3833 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De OfficeJet printer is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk. In een handomdraai geef je een printopdracht vanaf je computer of smartphone. Ook kun je heel eenvoudig een kopie van een document maken of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Dankzij de HP app kun je printopdrachten versturen naar je printer. Ook kun je in deze app het inkt- en papierniveau van je printer bekijken. Dankzij het ingebouwde scherm kun je de printer eenvoudig bedienen of beheer je de printerinstellingen.
  Kenmerken van de HP OfficeJet 3833: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … beschikt over een automatische documentinvoer. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Tegen een maandelijkse vergoeding stuurt HP rechtstreeks nieuwe inkt cartridges naar je toe voordat je oude op is. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges. Met HP Instant Ink haal je een persoonlijke inkt-assistent in huis.

  ℹ Goed om te weten:
  Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

  De meegeleverde cartridges zijn setup-cartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan.

  Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen.

  De printer wordt geleverd met: Een stroomkabel, handleiding en bijbehorende setup-cartridges.

  Bijpassende inktcartridges: HP 302 inktcartridges.

  Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

  119,95


  Titel: HP OfficeJet 3833 - All-in-One Printer
  Prijs: € 119,95
  Productcode: 9200000069127710


   

Deze HP OfficeJet 3833 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De OfficeJet printer is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk. In een handomdraai geef je een p....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top