Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Epson Expression Home XP-5100 - All-in-One Printer • Epson Expression Home XP-5100 - All-in-One Printer

  Epson Expression Home XP-5100 - All-in-One Printer De Epson Expression Home XP-5100 behoort tot de nieuwste generatie printers die in 2018 zijn gelanceerd. De printer is speciaal geschikt voor thuisgebruik. De XP-5100 is uitgerust met een moderne look, strakke uitstraling en is bovendien erg compact. Zoals gebruikelijk bij all-in-one printers kan je printen, scannen, en kopiëren. Dus waarom zou je de XP-5100 kiezen boven alle andere all-in-one printers? Dit model heeft een bovengemiddelde hoge afdrukresolutie van 4.800 x 1200 dpi. Naast alledaagse taken kan je dus ook deze printer gebruiken voor als je net wat meer verlangt qua afdrukkwaliteit. Epson staat bekend als de printerfabrikant die uitblinkt in fotoprinters vanwege de hoge afdrukkwaliteit, wat je ook in dit model terug ziet.

  Wat de Epson XP-5100 nog meer te bieden heeft
  Afdrukken kan draadloos, maar je kan ook gebruik maken van de geheugenkaartslot om foto's of documenten rechtstreeks te printen, zonder een pc nodig te hebben. Het kleuren LCD-scherm heeft een formaat van 2,4 inch, maar bovendien een interface die zo eenvoudig is, dat een ieder gebruik kan maken van alle printerfuncties. Zo kan je via je smartphone al een printopdracht versturen via Google Cloud Printing wanneer je onderweg bent, waardoor je foto's al geprint klaarliggen voordat je thuis bent. Daarnaast beschikt de XP-5100 over Wi-Fi direct, wat ervoor zorgt dat je een directe verbinding met de printer kan opzetten - ook wanneer er geen internetverbinding of modem in de buurt is!

  Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-5100:

  De printer... ✔ ... kan automatisch dubbelzijdig printen.

  ✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel.

  ✔ ... beschikt over een 6,1 cm LCD-kleurenscherm waardoor je ook kan kopiëren, scannen en afdrukken zonder pc vanaf een geheugenkaart.

  ✔ ... heeft uitgebreide connectiviteit: ondersteuning voor Apple AirPrint, Google Cloud Print, Wi-Fi en Wi-Fi direct, waardoor je super eenvoudig een printopdracht verstuurd met een druk op de knop vanaf o.a. je iPhone, iPad, of Android apparaat.


  Goed om te weten:
  • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

  120


  Titel: Epson Expression Home XP-5100 - All-in-One Printer
  Prijs: € 120,00
  Productcode: 9200000090248267


   

De Epson Expression Home XP-5100 behoort tot de nieuwste generatie printers die in 2018 zijn gelanceerd. De printer is speciaal geschikt voor thuisgebruik. De XP-5100 is uitgerust met een moderne look, strakke uitstraling en is bovendien erg compact....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top