Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren • HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren Laserprinter

  HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren Met de HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw haal je een all-in-one kleuren laserprinter in huis. Deze printer van HP is geschikt voor zakelijk gebruik. Met de HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De HP Color LaserJet Pro van HP is makkelijk te installeren in het netwerk via je router, zodat collega's ook gebruik kunnen maken van de printer. Daarnaast kun je met de printer ook draadloos via laptop of smartphone printen. Dankzij de automatische documentinvoer kun je automatisch documenten inscannen, waardoor je zelf niet meer papier handmatig in de printer hoeft te steken.
  Belangrijkste kenmerken van de HP Color LaserJet Pro MFP M281fd Snel scannen en kopiëren met de automatische documentinvoer (ADF). Deel de printer in je netwerk via een router. Zo kunnen meerdere collega's afdrukken via de printer. Documenten verzenden en ontvangen via de telefoonlijn dankzij de faxfunctie. Je kunt met deze printer dubbelzijdig afdrukken.
  Goed om te weten: • De toners zijn standaard 20% gevuld met inkt. • Een USB-kabel, stroomkabel, CD-rom met software en handleiding worden meegeleverd.

  380,38


  Titel: HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren
  Prijs: € 380,38
  Productcode: 9200000081109574


   

Met de HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw haal je een all-in-one kleuren laserprinter in huis. Deze printer van HP is geschikt voor zakelijk gebruik. Met de HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De HP Color LaserJet Pro v....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top