Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren


 • HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren
  HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren Met de HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw haal je een all-in-one kleuren laserprinter in huis. Deze printer van HP is geschikt voor zakelijk gebruik. Met de HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De HP Color LaserJet Pro van HP is makkelijk te installeren in het netwerk via je router, zodat collega's ook gebruik kunnen maken van de printer. Daarnaast kun je met de printer ook draadloos via laptop of smartphone printen. Dankzij de automatische documentinvoer kun je automatisch documenten inscannen, waardoor je zelf niet meer papier handmatig in de printer hoeft te steken.
  Belangrijkste kenmerken van de HP Color LaserJet Pro MFP M281fd Snel scannen en kopiëren met de automatische documentinvoer (ADF). Deel de printer in je netwerk via een router. Zo kunnen meerdere collega's afdrukken via de printer. Documenten verzenden en ontvangen via de telefoonlijn dankzij de faxfunctie. Je kunt met deze printer dubbelzijdig afdrukken.
  Goed om te weten: • De toners zijn standaard 20% gevuld met inkt. • Een USB-kabel, stroomkabel, CD-rom met software en handleiding worden meegeleverd.

  320,15


  Titel: HP Color LaserJet Pro M281fdw - All-in-One Kleuren
  Prijs: € 320,15
  Productcode: 9200000081109574


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top