Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Epson WorkForce WF-3720DWF - All-in-One Printer


 • Epson WorkForce WF-3720DWF - All-in-One Printer
  Epson WorkForce WF-3720DWF - All-in-One Printer De Epson Workforce Pro WF-3720DWF is de perfecte oplossing voor thuiskantoren en kleine bedrijven. De WF-3720 is compact genoeg om op je bureau te plaatsen, maar uitgebreid genoeg voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Zo beschikt de WF-3720 van Epson in vergelijking met andere printers in zijn klasse over een bovengemiddeld afdruksnelheid. In zwart-wit print je 20 pagina's per minuut, en in kleur 10 pagina's per minuut. Je kan bovendien razendsnel een rapport inscannen dankzij de automatisch documentinvoer en direct uploaden naar de cloud (o.a Dropbox, Evernote, Google Docs) of versturen per mail! Daarnaast is het goed om te weten dat je dubbelzijdig kan afdrukken en dat de cartridges verwisselbaar per kleur zijn, wat helpt met het beperken van je onderhoudskosten.

  Belangrijkste kenmerken Epson WorkForce Pro 3720
  Geschikt voor ondernemers dankzij de hoge printsnelheid, automatisch dubbelzijdig afdrukken en automatisch documentinvoer en lage onderhoudskosten.
  Ondersteuning voor Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC, Google Cloud Print, Apple Air Print en netwerkaansluiting
  Maakt gebruik van PrecisionCore, Epson's meest geavanceerde printkoptechnologie
  Verwisselbare inktcartridges per kleur waardoor je kosten kan besparen

  Compleet uitgerust met uitgebreide connectiviteit!
  De printer aansluiten op je netwerk kan via een netwerkaansluiting, maar uiteraard ook draadloos via Wi-Fi. Dankzij Wi-Fi direct ondersteuning is het mogelijk om de printer direct te verbinden met je smartphone, zonder tussenkomst van een modem. Vanaf je smartphone of tablet een printopdracht versturen is dankzij Apple Air Print en Google Cloud Print erg eenvoudig! Om ervoor te zorgen dat je documenten bestand zijn tegen water en vuil, is deze printer van Epson uitgerust met DURABrite Ultra Ink. Dankzij deze inktformule op pigmentbasis kan je printen met laserkwaliteit en vanwege de sneldrogende eigenschappen is de inkt perfect voor dubbelzijdig afdrukken.

  Goed om te weten
  • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.
  • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt.
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. Let op: een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen. De printer kan draadloos worden ingesteld zonder usb-printerkabel.  125,99


  Titel: Epson WorkForce WF-3720DWF - All-in-One Printer
  Prijs: € 125,99
  Productcode: 9200000075699430


   

De Epson Workforce Pro WF-3720DWF is de perfecte oplossing voor thuiskantoren en kleine bedrijven. De WF-3720 is compact genoeg om op je bureau te plaatsen, maar uitgebreid genoeg voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Zo beschikt de WF-37....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top