Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Ring Chime - Deurbelgong - Voor video deurbel


 • Ring Chime - Deurbelgong - Voor video deurbel
  Ring Chime - Deurbelgong - Voor video deurbel Dit is de oude Ring Chime. De nieuwe kan je vinden als je 0842861110371 invult in de bol.com zoekbalk.
  De Ring Chime is een aanvulling op alle video deurbellen van Ring. Wanneer je smartphone leeg is of in een andere kamer ligt, zou het kunnen gebeuren dat je niet merkt dat er wordt aangebeld. Met de Ring Chime hoor je de deurbel gewoon in huis. Je hoeft hem hiervoor alleen in het stopcontact te stoppen en hem met je wifi-netwerk te verbinden.
  De Ring Chime heeft een bereik van 10 meter en moet daarom binnen 10 meter van je deurbel geplaatst worden. Als je een groter bereik nodig hebt is de Ring Chime Pro wellicht een betere keuze. Het volume is naar wens in te stellen en het is zelf mogelijk om hem tijdelijk uit te zetten als je even niet gestoord wil worden.
  Veiligheidsring rondom je huis Je kan een Ring Video Deurbel en Ring Chime perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert een Ring Video Deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.
  Voordelen: - Deurbel altijd hoorbaar - Draadloze verbinding tussen deurbel en chime. - Volume vrij instelbaar - Geluid volledig uit te schakelen - Makkelijk te installeren
  Inhoud verpakking: - Ring Chime - Handleiding
  Installatieproces van de draadloze gong De Ring Chime is makkelijk te installeren. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels).

  51,63


  Titel: Ring Chime - Deurbelgong - Voor video deurbel
  Prijs: € 51,63
  Productcode: 9200000082883789


   

Dit is de oude Ring Chime. De nieuwe kan je vinden als je 0842861110371 invult in de bol.com zoekbalk.
De Ring Chime is een aanvulling op alle video deurbellen van Ring. Wanneer je smartphone leeg is of in een andere kamer ligt, zou het kunnen ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top