Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

STANLEY Rolbandmaat - Tylon 8m - 25mm


 • STANLEY Rolbandmaat - Tylon 8m - 25mm
  STANLEY Rolbandmaat - Tylon 8m - 25mm Rolbandmaat 25mm 8m rolmeter Stanley 1-30-657Innovatief en ergonomisch ontwerp: lichte en compacte rolbandmaatZachte greep voor een maximaal comfort tijdens het gebruikSchokbestendige behuizing voor een verhoogde bescherming van de band en het mechanismeNieuwe Tylon beschermlaag, 1,5 x meer bestand tegen slijtage: verbeterde leesbaarheid en langere levensduurMatte, niet-reflecterende afwerking van de band voorkomt weerkaatsing van (zon)lichtDuidelijk leesbare cijfers voor snelle en accurate metingenManueel vergrendelsysteemEindhaak met 2 of 3 popnagels op het blad bevestigd voor verhoogde sterkte en duurzaamheidHandige broekklem om de rolmeter snel en bij de hand op te bergenNauwkeurigheid: klasse II

  11,99


  Titel: STANLEY Rolbandmaat - Tylon 8m - 25mm
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9200000032495043


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top