Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger - 1000W - blaasfu


 • Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger - 1000W - blaasfu
  Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger - 1000W - blaasfu De multifunctionele alleszuiger WD 3 Premium is super krachtig met een stroomverbruik van slechts 1000 watt. Het is uitgerust met een schokbestendige 17-liter roestvrijstalen container en een filterpatroon voor het stofzuigen van droog en nat vuil, zonder dat de filter vervangen hoeft te worden. En als het gaat om vuil, zal de multifunctionele alleszuiger altijd alle soorten vuil onberispelijk verwijderen, dankzij de nieuw ontwikkelde zuigslang en de innovatieve clips vloerzuigmond.

  Accessoires kunnen rechtstreeks aan de zuigslang worden bevestigd dankzij de afneembare handgreep. De praktische parkeerpositie maakt gemakkelijk parkeren van de zuigbuis en vloermondstuk mogelijk wanneer u een pauze neemt van het werk. Het uitrustingspakket voor de WD 3 Premium wordt gecompleteerd door de blaasfunctie, het "Pull & Push" -vergrendelingssysteem, de ergonomische draaggreep en een praktisch opbergsysteem voor kabels en accessoires.

  Voordelen: Geschikt voor nat en droog vuil Duurzaam RVS reservoir Filterpatroon: dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter Ingebouwde blaasfunctie, handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Wisselbare mondstukken: wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken Specificaties: Inhoud: 17 l Lengte slang: 2 m Lengte snoer: 4 m Filter: patroonfilter Blaasfunctie: ja Vermogen: 1000 W Werkelijke zuigkracht: 200 Air Watt Materiaal reservoir: RVS Voltage: 220 - 240 V Gewicht zonder accessoires: 5,8 kg Afmeting: 388 x 340 x 525 mm Verpakkingsinhoud: Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger Zuigslang Ø 35 mm 2 PE zuigbuizen van 0,5 m Zuigmond Borstelclips Plinten zuigmond Papieren stofzak Patroonfilter Nederlandstalige gebruiksaanwijzing Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

  79,29


  Titel: Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger - 1000W - blaasfu
  Prijs: € 79,29
  Productcode: 9200000024816696


   

De multifunctionele alleszuiger WD 3 Premium is super krachtig met een stroomverbruik van slechts 1000 watt. Het is uitgerust met een schokbestendige 17-liter roestvrijstalen container en een filterpatroon voor het stofzuigen van droog en nat vuil, z....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top