Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Exin Verlengsnoer - 20 meter - 2 x 1mm² - IP44 Spa


 • Exin Verlengsnoer - 20 meter - 2 x 1mm² - IP44 Spa
  Exin Verlengsnoer - 20 meter - 2 x 1mm² - IP44 Spa Dit verlengsnoer is spatwaterdicht (IP44) waardoor deze geschikt is voor (tijdelijk) buiten gebruik. Dit verlengsnoer is niet geaard.

  De belangrijkste specificaties
  - Met vinylkabel
  - 20 meter
  - Spatwaterdicht IP44
  - Belastbaar tot maximaal 2500 Watt
  - Niet geaard
  - Oranje

  Let op: alleen voor tijdelijk gebruik buiten. Niet om langere tijd buiten te laten liggen.

  Waar is dit artikel voor geschikt:
  Het woord zegt het eigenlijk al: een verlengsnoer wordt gebruikt om te verlengen. Bijvoorbeeld wanneer u ver uit de buurt van een wandcontactdoos (stopcontact) moet werken of als een groep van de elektriciteit is uitgeschakeld.

  Een verlegsnoer is een elektriciteitssnoer bestaande uit koperdraden met een rubberen, neopreen of vinyl ommanteling. De aders van een verlengsnoer bestaan, in tegenstelling tot installatiedraad, uit een aantal dunne koperdraadjes, waardoor ze soepel zijn en makkelijk buigen.

  Het belangrijkste kenmerk van een verlengsnoer is dat de contactstoppen aan de twee uiteinden van hetzelfde type zijn, het ene mannelijk en het andere vrouwelijk, zodat het mogelijk is de uiteinden aan elkaar te steken.

  Wanneer een verlengsnoer langer is dan circa drie meter zit het veelal op een haspel. Zit het niet op een haspel, dan kan het snoer recht of gespiraliseerd zijn.

  Hoe werkt het
  Om gebruik te kunnen maken van een verlengsnoer dient u deze aan te sluiten op een wandcontactdoos (stopcontact). Aan het uiteinde van het verlengsnoer bevind zich het vrouwelijke eind waarin de stekker van het desbetreffende apparaat gestoken dient te worden. U kunt u uw apparaat aanzetten en gebruiken.

  12,99


  Titel: Exin Verlengsnoer - 20 meter - 2 x 1mm² - IP44 Spa
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000019502574


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top