Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Smartwares SB2 Brandblusser – Schuimblusser – 2 li


 • Smartwares SB2 Brandblusser – Schuimblusser – 2 li
  Smartwares SB2 Brandblusser – Schuimblusser – 2 li " Handel direct bij een brand met de Smartwares SB2NL Brandblusser. Door goed voorbereid te zijn kun je een brand snel blussen om ernstige schade of letsel te voorkomen. De brandblusser weegt slechts 2 kg en is daardoor ideaal voor thuis of in de auto, caravan of boot. Het belang van een brandblusser
  Een brand kan snel uitslaan en veel verwoesting aanrichten, denk hierbij aan een brand in de keuken of een brand die begint in de prullenbak. In zulke situaties is het belangrijk om snel te handelen. Een brandblusser kan ervoor zorgen dat je een brand vroegtijdig kan blussen om schade en letsel te beperken en mensen in veiligheid te brengen. De schuimbrandblusser van 2 kg is ideaal om mee te nemen of om in huis te hebben. Dankzij de bijgeleverde beugel kun je de brandblusser ook ophangen en snel pakken als er brandt uitbreekt. Altijd een goedwerkende brandblusser
  Het is belangrijk om een goedwerkende brandblusser te hebben waar je op kunt vertrouwen, daarom hebben brandblussers een houdbaarheidsdatum. De werking van een brandblusser kan aangetast worden door invloeden van buitenaf. Hierdoor kan een brandblusser na plaatsing 10 jaar gebruikt worden, na deze periode moet je de brandblusser vervangen. Bij schuimbrandblussers wordt aangeraden om iedere 5 jaar de inhoud te vervangen. Daarnaast voldoen alle Smartwares brandblussers aan de Europese wet- en regelgeving, zodat je verzekerd bent van een deugdelijke brandblusser. Kies de juiste brandblusser
  Om er zeker van te zijn dat je de juiste brandblusser koopt voor jouw situatie moet je weten voor wat voor branden de blusser geschikt moet zijn. De soort brand wordt uitgedrukt in een brandklasse, de Smartwares SB2NL Brandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen:
  - Brandklasse A – Vaste stoffen zoals papier, hout en textiel
  - Brandklasse B – Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen
  Het voordeel van een schuimblusser
  Een groot verschil tussen een poederblusser en een schuimblusser is de nevenschade na het blussen. De chemicaliën in een poederblusser kunnen vele soorten branden blussen maar zorgen er ook voor dat elektrische apparaten na het blussen mogelijk niet meer werken. Een schuimblusser maakt gebruik van water en schuim en is daardoor milieuvriendelijker en laat veel minder nevenschade achter. Op de Smartwares SB2NL Brandblusser ontvang je 36 maanden garantie. Inhoud van de verpakking:
  Brandblusser, ophangbeugel, handleiding Features: Voorkom ernstige schade met de Smartwares schuimblusserMet een gewicht van 2 kg ideaal voor thuis of in de auto, caravan of bootInclusief ophangbeugel waardoor je de brandblusser op kunt hangen op de door jou gewenste plekGeschikt voor brandklasse A en BGeschikt en gecertificeerd voor NL en BE "

  29,99 22,89


  Titel: Smartwares SB2 Brandblusser – Schuimblusser – 2 li
  Prijs: € 22,89
  Productcode: 9200000055909419


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top