Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45


 • BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45
  BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45 De BLACK+DECKER GTC1845L20-QW heggenschaar heeft een compact en ergonomisch ontwerp waardoor deze heel handig is in gebruik. Door de comfortabele handgrepen ligt deze heggenschaar perfect in balans en geniet je van een betere wendbaarheid en een maximale controle tijdens het snoeien. Dankzij de krachtige 18V 2.0Ah Lithium-ion batterij en de 45cm zwaardlengte is deze heggenschaar zeer geschikt voor kleinere heggen. Ook wanneer je de heggenschaar voor lange tijd niet meer gebruikt, zal de accu niet zelfontladen dankzij de duurzame Lithium-ion accutechnologie. De E-Drive Technologie zorgt ervoor dat het constant toerental behouden wordt en geen kracht verliest bij het snijden van dikkere takken. Deze heggenschaar heeft duurzame, robuste en zeer scherpe metalen zaagbladen. Hierdoor verkrijg je een strak uizicht van je heg, zonder afgescheurde takeindjes. De heggenschaar is beveiligd tegen onbedoeld starten en je kan deze enkel met 2 handen aanzetten.

  Waarvoor is deze heggenschaar geschikt? Deze heggenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van kleinere heggen. Voordelen:Duurzaam, robuust en scherp metalen zaagbladEnkel met 2 handen te starten en daardoor beveiligd tegen onbedoeld inschakelenOntworpen met als centrale thema's comfort en veiligheid tijdens gebruikE-Drive Technology® biedt de kracht en het vermogen om door takken heen te zagenErgonomische handgreep voor optimaal comfort en perfecte controleSnoerloos en zorgenloos: geen gevaar om het snoer door de snijden en geen schadelijke uitlaatgassenTechnische specificaties:Voeding: AccuAccutype: Lithium-ionOpgenomen vermogen: 18VAccucapaciteit: 2.0AhLaadtijd: 180 min.Zwaardlengte: 45 cmSnijbreedte: 18 mmMesslagen: 1300 strokes/minAfmeting heg: KleinVeiligheidsmessen: JaAsymmetrische messen: JaMessen: Dubbele actieGeluidsvermogen: 73.8 dB(A)Softgrip: NeeVerpakkingsinhoud:GTC1845L20-QW heggenschaar1x 18V 2.0Ah accuLaderHandleidingTips & Tricks:De meeste heggen worden het best twee keer per jaar gesnoeid. Een eerste keer snoeien doe je best in de periode van mei tot juni en de tweede keer rond augustus/september.Je kan je heggen het best snoeien in de schaduw of bij bewolkt weer, zo voorkom je een bruine gloed door verbranding van jonge takjes door de zon.Plaats een doek of plastiek zeil onder de heg om snoeiafval op te vangen, zo heb je nadien minder opruimwerk.Onderhoud:Reinig na gebruik steeds de messen met een zachte borstel en een schone doek.Spray regelmatig de messen in met een onderhoudspray voor de beste snoeiresultaten. Hiervoor raden wij de BLACK+DECKER A6102_XJ onderhoudspray aan.Om je BLACK+DECKER heggenschaar steeds in optimale conditie te houden, raden wij aan om de heggenschaar na gebruik altijd in de meegeleverde opbergkoker op te bergen.Veiligheid: Draag altijd een veiligheidsbril en bij voorkeur handschoenen als je de heggenschaar gebruikt, zo voorkom je eventuele verwondingen.

  99,99 87,2


  Titel: BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45
  Prijs: € 87,20
  Productcode: 9200000039561305


   

De BLACK+DECKER GTC1845L20-QW heggenschaar heeft een compact en ergonomisch ontwerp waardoor deze heel handig is in gebruik. Door de comfortabele handgrepen ligt deze heggenschaar perfect in balans en geniet je van een betere wendbaarheid en een ma....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top