Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45


 • BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45
  BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45 De BLACK+DECKER GTC1845L20-QW heggenschaar heeft een compact en ergonomisch ontwerp waardoor deze heel handig is in gebruik. Door de comfortabele handgrepen ligt deze heggenschaar perfect in balans en geniet je van een betere wendbaarheid en een maximale controle tijdens het snoeien. Gedaan met lastige snoeren die in de weg hangen en geniet van 100% snoerloze vrijheid en flexibiliteit. Dankzij de krachtige 18V 2.0Ah Lithium-ion batterij en de 45cm zwaardlengte is deze heggenschaar zeer geschikt voor kleinere heggen. Ook wanneer je de heggenschaar voor lange tijd niet meer gebruikt, zal de accu niet zelfontladen dankzij de duurzame Lithium-ion accutechnologie. De E-Drive Technologie zorgt ervoor dat het constant toerental behouden wordt en geen kracht verliest bij het snijden van dikkere takken. Deze heggenschaar heeft duurzame, robuste en zeer scherpe metalen zaagbladen. Hierdoor verkrijg je een strak uizicht van je heg, zonder afgescheurde takeindjes. De heggenschaar is beveiligd tegen onbedoeld starten en je kan deze enkel met 2 handen aanzetten.
  Waarvoor is deze heggenschaar geschikt? Deze heggenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van kleinere heggen.
  Wat heb je zelf nodig? Deze heggenschaar werkt op een accu dus je hebt verder niets meer nodig. Tip: Zorg ervoor dat de accu altijd terug opgeladen is na elk gebruik. Zo is de heggenschaar onmiddellijk gereed voor een volgend gebruik.
  Wat zijn de voordelen? - Duurzaam, robuust en scherp metalen zaagblad - Enkel met 2 handen te starten en daardoor beveiligd tegen onbedoeld inschakelen - Ontworpen met als centrale thema's comfort en veiligheid tijdens gebruik - E-Drive Technology® biedt de kracht en het vermogen om door takken heen te zagen - Ergonomische handgreep voor optimaal comfort en perfecte controle - Snoerloos en zorgenloos: geen gevaar om het snoer door de snijden en geen schadelijke uitlaatgassen
  Technische specificaties: - Voeding: Accu - Accutype: Lithium-ion - Opgenomen vermogen: 18V - Accucapaciteit: 2.0Ah - Laadtijd: 180 min. - Zwaardlengte: 45 cm - Snijbreedte: 18 mm - Messlagen: 1300 strokes/min - Afmeting heg: Klein - Veiligheidsmessen: Ja - Asymmetrische messen: Ja - Messen: Dubbele actie - Geluidsvermogen: 73.8 dB(A) - Softgrip: Nee
  Wat zit er in de verpakking? - GTC1845L20 heggenschaar - 1x 18V 2.0Ah accu - Lader - Handleiding
  Garantie: Je hebt 2 jaar garantie op BLACK+DECKER producten.
  Tips & tricks: De meeste heggen worden het best twee keer per jaar gesnoeid. Een eerste keer snoeien doe je best in de periode van mei tot juni en de tweede keer rond augustus – september. Je snoeit best je heggen in de schaduw of bij bewolkt weer, zo voorkom je een bruine gloed door verbranding van jonge takjes door de zon. Plaats een doek of plastiek zeil onder de heg om snoeiafval op te vangen, zo heb je nadien minder opruimwerk!
  Veiligheid: Draag altijd een veiligheidsbril en bij voorkeur handschoenen als je de heggenschaar gebruikt, zo voorkom je eventuele verwondingen.
  Onderhoud: Reinig na gebruik steeds de messen met een zachte borstel en een schone doek. Spray regelmatig de messen in met een onderhoudspray voor de beste snoeiresultaten. Hiervoor raden wij de BLACK+DECKER A6102 onderhoudspray aan.
  Om je BLACK+DECKER heggenschaar steeds in optimale conditie te houden, raden wij aan om de heggenschaar na gebruik altijd in de meegeleverde opbergkoker op te bergen.

  86,99


  Titel: BLACK+DECKER GTC1845L20-QW Heggenschaar - 18V - 45
  Prijs: € 86,99
  Productcode: 9200000039561305


   

De BLACK+DECKER GTC1845L20-QW heggenschaar heeft een compact en ergonomisch ontwerp waardoor deze heel handig is in gebruik. Door de comfortabele handgrepen ligt deze heggenschaar perfect in balans en geniet je van een betere wendbaarheid en een ma....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top