Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch AHS 45-16 - Heggenschaar - Elektrisch • Bosch AHS 45-16 - Heggenschaar - Elektrisch

  Bosch AHS 45-16 - Heggenschaar - Elektrisch De Bosch AHS 46-16 Elektrische Heggenschaar is een lichte en krachtige heggenschaar om comfortabel heggen te snoeien. Dankzij het lichte gewicht (slechts 2,6 kilo) is de Bosch heggenschaar moeiteloos te bedienen.

  Waar is het artikel voor geschikt?
  De Bosch AHS 45-16 Elektrische Heggenschaar is geschikt voor het snoeien van heggen met dunne takken (tot Ø 16 mm) tot 1 meter hoog.

  De voordelen van de Bosch heggenschaar:
  Moeiteloze bediening: lichte heggenschaar, ontwikkeld voor geringe belasting van uw armen en uw rug. Comfortabele werkhouding: goed gebalanceerd gereedschap en ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabelere werkpositie. Uitstekende prestatie: de motor met hoge treksterkte en een mesafstand van 16 mm leveren de nodige snijkracht voor het snoeien van jonge of kleine tot middelgrote heggen. Optimale balans en ergonomie voor comfortabel werken in elke positie "High-Power"-motor met 420 watt voor krachtig snoeien Kleine buitenafmetingen voor betere handzaamheid De belangrijkste specificaties van de Bosch heggenschaar:
  Motorcapaciteit: 420 W Meslengte: 450 mm Messenafstand: 16 mm Aantal zaagbewegingen onbelast: 3.400 min-1 Gewicht: 2,6 kg Tips & tricks
  Houd alle lichaamsdelen uit de buurt van het snijmes. Verwijder vastgeklemd maaigoed alleen wanneer het gereedschap uitgeschakeld is.
  Wat zit er in de verpakking?
  Bosch-heggenschaar AHS 45-16 Mesafdekking Nederlandstalige handleiding
  Onderhoud
  Smeer de mesbalk altijd met verzorgingsspray voordat je de heggenschaar opbergt. De verzorgingsspray is te vinden aan de rechterkant van deze pagina bij de bijpassende artikelen. Let op! Schakel het tuingereedschap uit en trek de netstekker uit het stopcontact voordat je onderhouds- of reinigingswerkzaamheden uitvoert. Draag handschoenen bij het hanteren of reinigen van de snijmessen.

  69,99 59,49


  Titel: Bosch AHS 45-16 - Heggenschaar - Elektrisch
  Prijs: € 59,49
  Productcode: 9200000010411247


   

De Bosch AHS 46-16 Elektrische Heggenschaar is een lichte en krachtige heggenschaar om comfortabel heggen te snoeien. Dankzij het lichte gewicht (slechts 2,6 kilo) is de Bosch heggenschaar moeiteloos te bedienen.

Waar is het artikel voor geschikt?....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top