Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Imac Easy Cat - Kattenbak - Taupe - 50 x 40 x 40 c


 • Imac Easy Cat - Kattenbak - Taupe - 50 x 40 x 40 c
  Imac Easy Cat - Kattenbak - Taupe - 50 x 40 x 40 c De Imac Kattenbak Easy Cat Taupe van 50 x 40 x 40 cm is een ruime kattenbak met deur, filter en kattenbakschep. Een echte favoriet! Deze gunstig geprijsde kattenbak is van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. De Easy Cat heeft twee sluitclips aan de zijkanten, die het mogelijk maken de bovenkap los te halen en de bak zo eenvoudig te verschonen. Ook kunnen kattenbakzakken zo eenvoudig tussen de rand geklemd worden.

  Om geurtjes rondom de kattenbak zoveel mogelijk te verminderen, is de Easy Cat voorzien van een handige deur die weer dichtklapt en een koolfilter aan de bovenzijde. Zo worden geurtjes gefilterd en verminderd zonder dat dit een negatief effect heeft op de luchtcirculatie binnen de bak. Om het helemaal makkelijk te maken, is de kattenbak voorzien van een kattenbakschep die in kap opgeborgen kan worden. Zo heb jij altijd een kattenbakschep tot jouw beschikking!

  Tot slot heeft de kattenbak een opvouwbaar handvat zodat de Easy Cat moeiteloos geplaatst kan worden waar jou uitkomt. Een zeer complete, ruime kattenbak voor comfortabel dagelijks gebruik voor kat en baas!
  Ruime kattenbak van hoge kwaliteit Met kap met twee sluitclips voor makkelijk schoonmaken Deur en koolfilter voorkomen geurtjes rondom de kattenbak Met kattenbakschep, geïntegreerd in de kap Voorzien van een handvat voor gemakkelijk verplaatsen Afmetingen: 50 x 40 x 40 cm

  21,7


  Titel: Imac Easy Cat - Kattenbak - Taupe - 50 x 40 x 40 c
  Prijs: € 21,70
  Productcode: 9200000010753485


   

De Imac Kattenbak Easy Cat Taupe van 50 x 40 x 40 cm is een ruime kattenbak met deur, filter en kattenbakschep. Een echte favoriet! Deze gunstig geprijsde kattenbak is van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. De Easy Cat heeft twee sluitcl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top