Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LifeGoods Drinkfontein - Katten en Honden - 2L - D • LifeGoods Drinkfontein - Katten en Honden - 2L - Dieren Drinkbak - Incl. 4 Filters - Zwart

  LifeGoods Drinkfontein - Katten en Honden - 2L - D De drinkfontein van LifeGoods is geschikt voor katten en honden van (middel)groot tot klein formaat. De drinkfontein is uitgerust met drie verschillende standen en heeft een waterreservoir van 2 liter. Het koolstoffiltersysteem en de pomp houden het water schoon en zuurstofrijk. De drinkfontein maakt bijna geen geluid, heeft een laag energieverbruik en is binnen handomdraai geïnstalleerd!

  Drie verschillende standen
  De LifeGoods drinkfontein beschikt over drie verschillende standen en kan zo worden afgesteld op de wensen van jouw huisdier. De bloemenwaterval geeft een stroom zoals een bidet en is ideaal voor katten. De waterval en fontein geven een bubbelend effect aan het water en is ideaal voor honden. De fontein geeft een licht bewegend water en is geschikt voor de iets voorzichtigere honden en katten. Ideaal dus voor honden en katten van ieder formaat.

  Bevordert de gezondheid
  Sommige honden of katten hebben er een pootje van om niet voldoende te drinken. Een drinkfontein kan dan uitkomst bieden voor je hond of kat om ze zo voldoende (of meer) te laten drinken. Het stromende water van de fontein prikkelt namelijk de hond of kat om te komen kijken en verhoogt de drinkintentie. Wel zo fijn, want voldoende water drinken bevordert de gezondheid van je geliefde huisdier!

  Voordelen:
  Circulatie- en filtersysteem
  Geschikt voor honden en katten
  Fluisterstil & laag energieverbruik
  Drie verschillende standen
  Waterreservoir: twee liter
  Eenvoudig in gebruik
  Inclusief vier filter pads

  Fluisterstil en laag energieverbruik
  De LifeGoods drinkfontein is uitgerust met een super stille pomp. Fijn en veilig voor je huisdier en geen irritant zoemend geluid voor jou. Daarnaast heeft de pomp ook nog een zeer laag energieverbruik (2W).

  Drinkfontein met circulatie- en filtersysteem
  De drinkfontein is uitgerust met een pomp die zorgt voor circulatie en filtering via een koolstoffilter. Hierdoor blijft het water constant circuleren en neemt het meer zuurstof op. Door de koolstoffilter worden alle haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water gefilterd. Zo heeft je hond of kat altijd het meest verse en gezonde water! Bij de drinkfontein worden vier koolstoffilters meegeleverd. De fontein is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en BPA-vrij plastic. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen binnen komen bij de huisdieren. Veiligheid staat uiteraard voorop!

  CE-markering
  Omdat veiligheid voorop staat, heeft de LifeGoods drinkfontein een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en prestatie. Zo heb je het beste voor je huisdier.

  Inhoud Verpakking:
  ➜ 1 x Drinkfontein
  ➜ 1 x Waterpomp
  ➜ 1 x AC-adapter
  ➜ 4 x Filters
  ➜ 1 x Bloementuit
  ➜ 1 x Normale tuit
  ➜ 1 x Handleiding

  Specificaties:
  Merk: LifeGoods
  Materiaal: Plastic
  Kleur: Wit, Blauw
  Gewicht: 600 gram
  Afmetingen: 18cm x 18cm x 15cm
  Inhoud waterreservoir: 2 liter
  Aantal standen: Drie
  Input voltage: 110V-220V, 0,1A, 50H
  Output voltage: 12V – 250mA
  Energieverbruik: 2W
  Low noise: Ja
  IP68 Waterproof: Ja
  Type filters: Koolstoffilter rond
  BPA-vrij: Ja
  Geschikt voor honden: Ja
  Geschikt voor katten: Ja
  Advies: Reinig de pomp en filter minimaal om de twee weken (mede afhankelijk van de waterhardheid).
  Let op: Zorg er voor dat de pomp volledig onder water staat wanneer je de pomp voor de 1e keer gebruikt.

  27,99 27,99


  Titel: LifeGoods Drinkfontein - Katten en Honden - 2L - D
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000100374269


   

De drinkfontein van LifeGoods is geschikt voor katten en honden van (middel)groot tot klein formaat. De drinkfontein is uitgerust met drie verschillende standen en heeft een waterreservoir van 2 liter. Het koolstoffiltersysteem en de pomp houden het ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top