Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

UF2000 4Pets - Urinegeur Verwijderaar - 500ml - Ec


 • UF2000 4Pets - Urinegeur Verwijderaar - 500ml - Ec
  UF2000 4Pets - Urinegeur Verwijderaar - 500ml - Ec UF2000 4Pets (Katten) is de meest effectieve geur-neutralisator op de markt, welke speciaal is ontwikkeld om stank afkomstig van urine resten van hond, kat en/of knaagdier te verwijderen.

  In tegenstelling tot andere urinegeur "verwijderaars" maskeert UF2000 4Pets de indringende stank van urine niet, maar wordt deze geëlimineerd met behulp van plantaardige enzymen. Deze enzymen binden zich aan de overlastgevende geur-moleculen en zetten deze aan tot snelle vernietiging. Zo komt de stank niet meer terug en ruikt u alleen nog maar frisse lucht!

  Kenmerken:
  ✔ Verwijderd effectief urinegeur afkomstig van honden, katten, en/of knaagdieren
  ✔ Geschikt voor harde ondergronden zoals: beton, steen, muur, voegen, parket, laminaat, (houten) vloer e.d.
  ✔ Ook toepasbaar in/op kattenbak, hondenmand, kooi, vloerbedekking, kleden, matras, meubels e.d.
  ✔ Al onze producten zijn gemaakt van biologische middelen, waaraan géén schadelijke of chemische stoffen zijn toegevoegd.
  ✔ UF2000 4Pets is ongeparfumeerd, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar, hypo allergeen en bevat geen drijfgas.
  ✔ Milieuvriendelijk verpakt & gemakkelijk in gebruik.

  Gebruik:
  1. Voor pas ontstane urine plekken dient u deze eerst schoon te maken zonder gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen of maskeerders, zodat u de plek effectief kunt behandelen met UF2000. Voor oudere urine plekken waarbij de exacte urineplek moeilijk te achterhalen is raden wij u aan onze EcoLight urinevlek detector aan te schaffen. Deze maakt het traceren van de plek gemakkelijk en klaar voor behandeling.
  2. Zorg ervoor dat de UF2000 altijd voldoende in contact komt met de achtergebleven urine resten door het goed in te laten trekken en in ieder geval voldoende aan te brengen. Spray hierbij rechtstreeks op de urineplek en laat het product enige tijd zijn werk doen. u hoeft hierbij het product niet in te schrobben en/of in te wrijven.
  3. Voor extreme gevallen waarbij de urine goed is ingetrokken, raden wij u aan om de behandelde plek te bedekken met plastic (bijv. met een vuilniszak). Zo kan het product nóg beter intrekken voor een beter resultaat. Laat de behandelde plaats vervolgens op natuurlijke wijze opdrogen.
  Voor een specifiekere toepassing lees a.u.b onze handleiding.

  Houd er rekening mee dat bij een eerste behandeling van een oude urinevlek het zou kunnen zijn dat de urinegeur in eerste instantie intensiever wordt. Dit duidt erop dat de urine stilaan aan het oplossen is en naar de oppervlakte komt.

  16,90 16,9


  Titel: UF2000 4Pets - Urinegeur Verwijderaar - 500ml - Ec
  Prijs: € 16,90
  Productcode: 9200000021736191


   

UF2000 4Pets (Katten) is de meest effectieve geur-neutralisator op de markt, welke speciaal is ontwikkeld om stank afkomstig van urine resten van hond, kat en/of knaagdier te verwijderen.

In tegenstelling tot andere urinegeur "verwijderaars" maske....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top