Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kafa Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Acaza Schoenenrek in Hout en Metaal met Vintage Lo


 • Acaza Schoenenrek in Hout en Metaal met Vintage Lo
  Acaza Schoenenrek in Hout en Metaal met Vintage Lo Dwaalt er ook een sloddervosje in jouw huis rond? Dan biedt dit schoenenrek van Acaza® de perfecte uitweg! Met dit vintage meubelstuk was de inkomhal of dressing boosten nog nooit zo makkelijk! Los van de fraaie industriële stijl mag ook de stevigheid van dit schoenenrek gerust even in de schijnwerpers geplaatst worden. Het solide metalen frame en het kwalitatieve tafelblad zorgt ervoor dat je gerust ook op het bankje kan plaatsnemen om de schoenen zelf aan te trekken. Met een draagcapaciteit van 90 kg is dit meubelstuk dus ontegensprekelijk robuust! Tot slot is er dankzij de verschillende legbladen voldoende plaats voor jouw favoriete schoenen. Je kan tot acht paar schoenen verzamelen, veel meer ruimte heb jij toch nog niet nodig?
  Bij Acaza kan je terecht voor allerlei types muur- en wanddecoratie. Ook het meubelassortiment is steeds nadrukkelijk vertegenwoordigd. Jouw vertrouwde omgeving opsmukken met stijlvolle wanddecoratie en woonaccessoires? Bij Acaza ben je alvast aan het juiste adres! SpecificatiesMateriaal: Spaanplaat, Metalen FrameAfmetingen: 73x30x45cm ( Lengte x Breedte x Hoogte)Gewicht: 8 kgDraagcapaciteit: 90 kgKleur: Zwart en Vintage Bruin

  64,99


  Titel: Acaza Schoenenrek in Hout en Metaal met Vintage Lo
  Prijs: € 64,99
  Productcode: 9200000104896097


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top